Vedonlyöntitriplaus: Jääkiekkoa ja käsipalloa!

Vedonlyöntitriplaus

Vedonlyöntitriplaus on meillä tuttu perjantain ja viikonlopun juttu. Coolbetin triplaus-kampanjassa on sama runko kuin tuplauksessa, mutta kisaa käydään vain 3 päivän ajan. Minimikerroin triplauksen vedoille on 3,00.

Vedonlyöntitriplaus käyntiin käsipallolla ja jääkiekolla

Vedonlyöntitriplaus on meillä tuttu perjantain ja viikonlopun juttu. Triplaus-kampanjassa on sama runko kuin tuplauksessa, mutta kisaa käydään vain 3 päivän ajan. Minimikerroin triplauksen vedoille on 3,00.

Tappara kohtaa perjantaina Hakametsässä Ilveksen. Tappara on ottelun suosikki vaikka Ilves onkin esiintynyt edukseen viime aikoina. Tappara on hallinnut ”derbyjä” sillä joukkue on voittanut seitsemän edellistä paikallisvääntöä. Tapparan yli 1,5 maalin kerroin on heikko, mutta me nappaamme sen triplaukseen mukaan siitä huolimatta.

Toisena kohteena perjantain lapulla nähdään puolestaan kotimaan toiseksi korkeimman sarjatason eli Mestiksen joukkue, Ketterä. Kotijoukkue Ketterän upea, 13 ottelun mittainen voittoputki katkesi edellisellä kierroksella joten joukkue halunnee palata tänään voittokantaan.

Ketterän vastustaja on tänään sarjassa viimeisenä oleva Peliitat. Peliitat on sarjan heikoin vierasjoukkue ja tämän lisäksi joukkue on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Kolmas kohde napataan Helsingborgin ja IFK Skövden välisestä käsipallo-ottelusta. Helsingborg on sarjassa tällä hetkellä viimeisenä. Joukkue on napannut  kauden 28 ottelusta tasan 3 voittoa joten voitanee sanoa että kausi on ollut varsinainen katastrofi.

Helsingborg on hävinnyt nyt 14 ottelua putkeen ja vaikka vierasjoukkue Skövdellä ei ole ottelussa hurjasti panoksia niin uskomme että Skövde hoitaa tämän illan ottelun nimiinsä 2,5 pisteen tasoituksella.

Aiheeseen liittyvät uutiset