Vedonlyöntitriplaus: Jalkapalloa perjantain ratoksi!

Vedonlyöntitriplaus

Vedonlyöntitriplaus käynnistyy perinteiseen tapaan tämänkin viikon perjantaina. Triplauksen ensimmäisen päivän lapulle napattiin tällä kertaa kolme kohdetta jalkapallo-otteluista. Päivän ensimmäinen kohde käynnistyy jo klo 19:30.

Vedonlyöntitriplaus – päivä 1

Sandhausen – Furth

Saksan 2 Bundesligan ottelussa Sandhausen kohtaa kotikentällään Furthin. Molempien joukkueiden viidessä edellisessä ottelussa on nähty vähintään kaksi maalia, joten emme näe syytä miksi sama meno ei jatkuisi tänään. Yli 1,5 maalille tarjottu 1,43 kerroin kelpaa triplaukseen mainiosti.

Excelsior – Willem

Hollannissa nähdään alemman keskikastin kohtaaminen kun Excelsior ja Willem iskevät yhteen Rotterdamissa. Kotijoukkue Excelsior on kertoimien perusteella ottelun suosikki, mutta on syytä huomioida että vierasjoukkue Willem on napannut kolmesta edellisestä ottelustaan peräti seitsemän pistettä.

Excelsiorin viidessä edellisessä ottelussa on jääty vain kertaalleen alle 2,5 maaliin. Myös Willemin edellisissä peleissä on tehty reippaasti maaleja, joten yli 2,5 maalia 1,85 kertoimella kelpaa mukaan peleihin.

Cardiff – Wolves

Championshipin kärkitaistossa pelataan mestaruudesta. Cardiff on tällä hetkellä sarjassa toisena, kuusi pistettä vierasjoukkue Wolvesia perässä. Cardiffilla on kuitenkin yksi peli vähemmän pelattuna, joten voitto nostaisi kotijoukkueen aivan Wolvesin kantaan.

Wolvesin 11 edellisessä ottelussa on nähty vähintään 2 maalia, joten tämän illan ottelussa on ainekset maalijuhliin, vaikka Cardiff puolustaakin hyvin etenkin kotikentällään. Yli 1,5 maalille tarjottu 1,39 kerroin kelpaa lapun kolmanneksi kohteeksi sillä kerroin pompsahtaa reippaasti yli triplauksessa vaaditun 3,00 rajan.

Vedonlyöntitriplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset