Vedonlyöntitriplaus: Lauantain valinnat!

Vedonlyöntitriplaus

Vedonlyöntitriplaus saatiin hienosti käyntiin perjantaina ja tänään jatketaan toiseen päivään panosten noustessa! Tänään on jälleen runsaasti valikoimaa, joten pitkät pohdinnat ovat myös tämän päiväisten valintojen taustalla. Lopulta päädyimme luottamaan erityisesti kotijoukkueiden tekemiseen ja teimme näistä kovan kolmikon tähän päivään!

Vedonlyöntitriplaus: Kolme kovaa kotona!

Vedonlyöntitriplaus jatkaa siis tänään toiseen päivään, kun eiliset kohteet nakutettiin 3/3 tuloksella kiinni. Tuolloin luotimme kotimaan jääkiekon ykkösnimiin ja kumpikin hoiti hommansa mallikkaasti. Juventus tai tasan täydensi hienosti lopulta osuneen lapun, sillä Juve kävi hakemassa peräti 0-2 voiton Violasta. Näiden osumien myötä jatketaan tänään projektin kakkospäivään.

Ensimmäisessä kohteessa nähdään uuden valmentajansa myötä hyvässä lennossa oleva Swansea, jonka uskomme ottavan tänään Burnleysta vähintään tasurin. Burnleylla on ollut viime aikoina vaikeuksia napata voittoja, emmekä usko sen tänäänkään venyvän voittoon. Tasuri tai kotivoitto siis tästä ottelusta peleille, vaikka Burnleylla lepoetu onkin puolellaan.

Toisena kohteena lapun isoimman kertoimen omaava Napoli, lähtee taistelemaan kotonaan Laziota vastaan. Napolille voitto merkitsisi jälleen paluuta Serie A:n sarjakärkeen, joten joukkue lähtee varmasti hakemaan voittoa. Napoli on myös ollut todella hyvä kotijoukkue tällä kaudella ja se saa lievän lepoedun otteluun. Vierasjoukkue Lazio on puolestaan pelannut hieman heikommin viimeaikoina, joten myös formin osalta Napolilla on etu. Luotetaan siis tähän Serie A:n komeettajoukkueeseen kahden kovan taistossa!

Kolmas kohde, joka samalla täydentää kertoimen vaadittuun vähintään 3.00:aan, on Espanjan La Ligassa tällä kaudella melko erikoisia otteita esittänyt Real Madrid. Joukkueen vastustajaksi Estadio Santiago Bernabéulle asettuu Real Sociedad, joka on viimeisestä viidestä ottelustaan voittanut vain yhden, joskin se on se viimeisin pelattu ottelu. Madridin Real on hallinnut keskinäisiä suvereenisti Bernabeulla ja me uskomme tämän trendin jatkuvan myös tämän illan ottelussa.

Näillä kolmella kohteella siis tämän päivän triplauksen pariin. Täydellisiä nämät eivät jälleen ole, mutta kuten viimeksi totesimme, on epätäydellinen usein todennäköisempää. Teimme myös tarkoituksellisesti valintoja pelkästään kotijoukkueista, sillä noin 5% todennäköisyys on hieman liigasta riippuen kotijoukkueen etuna. Onnea kaikille lauantain triplaukseen ja ei muuta kuin kohti sunnuntaita!

Vedonlyöntitriplaus

 

Aiheeseen liittyvät uutiset