Vedonlyöntitriplaus: Perjantain valinnat!

Vedonlyöntitriplaus

Vedonlyöntitriplaus toimii meillä tuttuun tapaan viikonlopun starttaajana ja tänään otetaan ensimmäiset valinnat peleille. Tänään valinnat kulkevat Liigan ja Mestiksen kärkijoukkueiden kautta ja triplauksen vaatiman kertoimen täytteeksi napataan Serie A:n vanha rouva. Kolmikko ei ole täydellinen, mutta usein epätäydellinen on todennäköisempää, joten näillä mennään tänään!

Vedonlyöntitriplaus: Kärpät, KeuPa HT ja Juventus hevosina

Vedonlyöntitriplaus on meillä tuttu perjantain ja viikonlopun juttu. Viimeksi homma tyssäsi alkuunsa, kun Ilves ei saanut vaadittua kahta maalia kasaan. Kerran olemme käyneet myös sunnuntailla kääntymässä, mutta silloin otettiin peräti kaksi hutia ja kyseinen lappu meni siltä seisomalta roskiin. Tämän viikon tavoitteena on tietysti päästä aina sunnuntaille asti ja silloin nakuttaa kaikki oikein, mutta ensiksi täytyy selvittää perjantain haaste.

Oulun Kärpät on ollut tällä kaudella erittäin kova joukkue kotimaan Liigassa. Kärpät ovat aivan omalla sataluvullaan runkosarjassa ja viime aikoina voittoja on tullut liukuhihnalla, pois lukien voittolaukauskilpailun myötä hävitty matsi TPS:ää vastaan. Mitä taas tulee vastapuolen Mikkelin Jukureihin, on se erittäin ikävässä asemassa tulossa Ouluun. Jukurit hävisivät eilen 8-0 HIFK:lle, ja joutuu nyt ottamaan pitkän matkustuksen ruma tappio niskassaan. Back-to-back asetelmassa vieraspeli Oulussa on kenelle tahansa paha paikka, mutta erityisesti sarjan häntäpään joukkueelle murskatappion jälkeen.

Toisena kohteena perjantain lapulla nähdään puolestaan kotimaan toiseksi korkeimman sarjatason eli Mestiksen ykkösnippu KeuPa HT, jolla on ollut erittäin hyvä meno kauden kotiotteluissa. KeuPaa voidaan pitää suurena suosikkina ottelussa kuin ottelussa ja tänään vastapuolelle asettuva Iisalmen Peli-Karhut on ansaitusti altavastaajana. IPK:lla on ollut ihan hyvä meno viime aikoina, mutta myös päävalmentaja Sinkkonen tiedostaa ottelun erityishaasteen. Luotetaan siis tässä kohti suosikin vievän potin kotiin.

Kolmantena kohteena nähdään Serie A:n jännitysnäytelmä Viola – Juventus, johon Juventus lähtee melko palasina olevalla kokoonpanolla. On ollut erikoista seurata Italian suuruuden porskuttamista ilman monia tärkeitä pelaajiaan ja tästä syystä monet ennakoivatkin Juventuksen hoitavan ottelun. Meille riittää kertoimeen myös Juventus tai tasan, joten laitamme sen täydentämään kertoimen vaadittuun yli 3.00 kertoimeen. Näillä kolmella siis tähän päivään!

Vedonlyöntitriplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset