Vedonlyöntitriplaus: Sunnuntain finaali!

Vedonlyöntitriplaus

Vedonlyöntitriplaus on saatettu onnistuneesti kolmannelle päivälle, joten tänään on suuret ratkaisun hetket käsillä! Eiliset kohteet osuivat komeasti eikä yksikäään valinta käynyt edes lähellä hutia. Tämän osumien kolmikon myötä pääsemmekin nyt siis pelaamaan Triplausta myös sunnuntaina panoksen asettuessa 102.06 euroon.

Vedonlyöntitriplaus: Sunnuntain valinnat

Vedonlyöntitriplaus saatiin siis eilen osumaan komeasti, kun ensin Swansea piti pisteet kotonaan 1-0 voitolla. Ottelun ratkaisijaksi nousi Sung-Yueng Ki, joka laittoi pallon maaliin 81. peliminuutilla. Triplauksen seuraavina kohteina nähdyt kotisuosikit pitivät myös onnistuneesti pisteet kotonaan, sillä Real Madrid pöllytti Real Sociedadia peräti 5-2 ja Napoli piti puolestaan Lazion aisoissa lukemin 4-1. Näiden osumien myötä panoksena nähdään tänään kutkuttava 102.06 euroa, jolla pyritään vetämään Coolbetin triplaus ensi kertaa tänä vuonna päätyyn asti.

Ensimmäisenä kohteena nähdään Belgian liigan ykköshevosena porskuttavan Club Bruggen ja sarjan kahdeksantena majailevan Waasland-Beverenin välinen taisto Freethiel Stadionilla. Kummallakin tämän päivän seuralla on ollut runsasmaalisia otteluita ja me uskommekin, että tänään nähdään totalina vähintään 3 maalia. Bruggella on cup-pelistä pieni rasitehaitta, joka on tämän vedon suurin uhka. Kuitenkaan veto ei ole täysin Bruggen varassa ja täten voimme lähteä overin kelkkaan.

Seuraavana kohteena nähdään Espanjan La Ligan mittelö Celta Vigon ja Espanyolin välillä. Kummankin joukkueen otteluissa on nähty mukava määrä maaleja viimeaikoina ja erityisesti Celtan peleissä on totuttu näkemään useampaa maalia. Tämän myötä voimme lähteä o1.5 maalin kelkkaan. Ylipäätään La Ligan keskikastin ja pohjajoukkueiden välillä tulee usein maaleja, mikä entisestään puoltaa tätä valintaa.

Kaksi aiempaa kohdetta pelataan ennen tämän päivän lapun kulmakiveä, joka on NBA:n Itäisen konferenssin ykkösnimi Toronto Raptors. Vaikkakin Raptors lähtee otteluun vierasjoukkueena, painaa tässä silti erittäin merkittävästi lepoetu ja formietu. Raptors porskuttaa voittoputkessa, kun taas Hornets on ottanut takkiin viimeiset kolme kertaa ja joutuu nyt taas pelaamaan. Tietynlainen back-to-back-to-back alkaa varmasti painaa Hornetseja ja täten Torontolla on suorastaan ideaali asema lähteä vahvistamaan johtoaan idässä.

Näillä kolmella kohteella finaalipäivään! Tuli taas pyöriteltyä useampaa valintaa, mutta lopulta tämä kolmikko päätyi lapulle. Paljon onnea kaikille mukana oleville sunnuntain triplaukseen!

Vedonlyöntitriplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset