Vedonlyöntitriplaus: Perjantain valinnat!

Vedonlyöntitriplaus

Vedonlyöntitriplaus on meillä tuttu perjantain ja viikonlopun juttu. Coolbetin triplaus-kampanjassa on sama runko kuin tuplauksessa, mutta kisaa käydään vain 3 päivän ajan. Minimikerroin triplauksen vedoille on 3,00.

Vedonlyöntitriplaus käyntiin jääkiekolla ja jalkapallolla!

Vedonlyöntitriplaus on meillä tuttu perjantain ja viikonlopun juttu. Triplaus-kampanjassa on sama runko kuin tuplauksessa, mutta kisaa käydään vain 3 päivän ajan. Minimikerroin triplauksen vedoille on 3,00.

Lillehammer – Vålerenga

Ensimmäinen valintamme on tänään Lillehammer. Lillehammerilla on tänään toinen mahdollisuus ottaa neljäs voitto ja pistää ottelusarja poikki. Lillehammer on hoitanut kotiottelut luvuin 6-1 ja 7-2, joten Vålerenga on kovan paikan edessä, jos se haluaa vielä jatkaa kautta.

Frisk Asker – Stavanger

Frisk Asker johtaa tätä ottelusarjaa 3-1 ja se on voittanut kaksi edellistä ottelua. Tänään tässäkin parissa on katkaisun paikka ja näin tulee hyvin todennäköisesti käymään. Stavangr voitti toisen ottelun kotonaan tiukassa kamppailussa luvuin 3-2. Tämä voitto olikin pitkästä aikaa Stavangerille ensimmäinen, sillä edellisistä seitsemästä ottelusta on tullut vain tämä yksi voitto.

Mainz – Schalke

Vierasjoukkue Schalke on tällä hetkellä hyvässä iskussa. Schalke on Bundesligassa toisena ja joukkue taistelee Mestarien liiga-paikasta Dortmundin, Leverkusenin ja Frankfurtin kanssa.

Yli 1,5 maalia-valinta 1,35 kertoimella täyttää triplaus-lapun mukavasti ja näin ollen tämä ottelu on päivän viimeinen kohde. Onnea triplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset