Vedonlyöntituplaus: Barcelonan kelkassa kohti keskiviikkoa!

Vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla kun Ajax onnistui pitämään eilen maalinsa puhtaana. Tänään katseet käännetään Mestarien liiga -viheriölle, Chelsean ja Barcelonan väliseen kohtaamiseen.

Vedonlyöntituplaus – päivä 2

Tiistain tuplaus suuntaa Mestarien liigaan jossa Chelsea kohtaa kotikentällään Barcelonan. Pystyykö Chelsea haastamaan Barcan vai ratkaiseeko vierasjoukkue jatkopaikan jo ensimmäisessä kohtaamisessa?

Kotijoukkue Chelsea on ollut vahva joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa sillä Barcelona on onnistunut voittamaan Chelsean viimeksi 11 vuotta sitten. Eräs tilasto tietää myös kertoa että Barcan ykkösmies Lionel Messi ei ole onnistunut koskaan maalinteossa Chelseaa vastaan.

Kotijoukue Chelsean esitykset ovat ailahdelleet viime aikoina Valioliigassa vaikka joukkue voittikin edellisellä kierroksella WBA:n puhtaasti 3-0. Ennen WBA-voittoa, Chelsea kärsi tappiot Watfordille sekä Bournemouthille. Ailahtelevat esitykset ovat lisänneet entisestään Antonio Conteen kohdistettuja paineita ja monet uskovat että miehen työ Chelseassa olisi päättymässä.

Vierasjoukkue Barcelona on ollut mahtavassa iskussa tällä kaudella. Barca johtaa Espanjan La Ligaa ylivoimaisesti 24 ottelukierroksen jälkeen. Barcelona ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä ainuttakaan ottelua La Ligassa, joten meno on ollut todella vakuuttavaa.

Barcelonan hyökkäyspeli on ollut tuttuun tapaan todella tehokasta vaikka Neymar lähtikin Pariisiin. Moni odotti Barcelonan hyytyvän Neymarin lähdön jälkeen, mutta uudet hankinnat Ousmane Dembele, Philippe Coutinho sekä Paulinho ovat täyttäneet Neymarin jättämää aukkoa vähintäänkin kelvollisesti.

Hyökkäyspeliäkin suuremman huomion saa Barcelonan puolustuspeli joka on tällä hetkellä todella hyvässä jamassa Ernesto Valverden ansiosta. Barcelona puolustaa tarpeen tullen maaliaan todella kurinalaisesti ja iskee sen jälkeen nopealla vastahyökkäyksellä vastustajan selustaan. Kuka muistaa milloin Barcelona on puolustanut näin hyvin? Uskallamme väittää, että tämänkaltaista tiiviyttä ei olla nähty Barcelonassa edes Pep Guardiolan aikana. Barcelona on päästänyt La Ligassa 11 maalia ja esimerkiksi Mestarien liigan lohkovaiheessa vain Olympiakos onnistui tekemään maalin Barcelonalle.

Barcelona pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Ainoa poissaolija on laitapakki Semedo, mutta Sergio Roberto on loistava tuuraaja. Kotijoukkue Chelsean kokoonpanosta puuttuu tänään Dadid Luiz sekä Bakayoko, mutta muutoin kaikkien pelaajien pitäisi olla käytettävissä.

Vaikka Chelsea on hallinnut joukkueiden aiempia kohtaamisia niin Barcelona on ottelun suosikki. Barcelona on ollut tällä kaudella niin vakuuttavassa iskussa että emme jaksa uskoa ailahtelevan Chelsean mahdollisuuksiin edes Stamford Bridgella. Barcelonan vierasvoitto kelpaa tuplaukseen 2,17 kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset