Vedonlyöntituplaus: Ensimmäinen päivä!

vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus käynnistyy jälleen tänään. Tuplaus startataan tuttuun tapaan kahdella lapulla joista toinen osallistuun Coolbetin suosittuun tuplaus-kampanjaan.

Vedonlyöntituplaus – päivä 1

Lappu 1

Coolbetin tuplaus-kampanjaan osallistuvalle lapulle otettiin tällä kertaa kaksi jalkapallo-kohdetta. Turkissa katseet käännetään sarjan kärkisijoilla keikkuvaan Basaksehiriin, joka kohtaa kotikentällään Genclerbirligin.

Toinen kohde tulee Ranskansta, Nancyn ja Lorientin välisestä taistosta. Joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa on nähty usein reilusti maaleja ja uskomme saman menon jatkuvan myös tänään. Nancy on ollut yllättävissä vaikeuksissa kotikentällään joten kotietu on tässä taistossa lähes olematon.

Lappu 2

Toisessa lapussa katseet käännetään NBA-parketeille. Lapulle napattiin kaksi vierasvoittoa, mutta Pacers sekä GSW ovat suosikkeja omissa otteluissaan. Mavericks sekä ilman Porzingisia pelaava Knicks ovat tällä hetkellä sen verran heikossa iskussa että emme jaksa uskoa yllätyksiin näissä peleissä.

Unibet -TV:stä huippuotteluita joka viikko – lyö vetoa ja katso urheilua ilmaiseksi

UnibetTV:n kautta näet huippuotteluita eri lajeista. Tarjolla on mm. jääkiekkoa CHL:stä ja  SHL:stä, koripalloa NBA:sta, jalkapalloa Espanjan La Ligasta sekä snookeria ympäri vuoden. Myös tenniksen kaikki turnaukset ovat katsottavissa Unibetin Live Stream -palvelun kautta.

Aiheeseen liittyvät uutiset