Vedonlyöntituplaus: Futista ja KHL-kiekkoa!

Vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus jatkuu tänään kahdella lapulla, kun eiliset kohteet napattiin maanantain kunniaksi kiinni 4/4 tuloksella.

Vedonlyöntituplaus – päivä 2

Lappu 1

CSKA Moskova – Kunlun

CSKA Moskova kohtaa tänään kotihallissaan Kunlunin. Kotijoukkue seilaa tällä hetkellä hurjassa 12 ottelun mittaisessa voittoputkessa, joten meno on ollut vakuuttavaa.

Vierasjoukkue Kunlun on pelannut viime aikona kelvollisesti ja joukkue on onnistunut voittamaan kolme, viidestä edellisestä ottelustaan.

Tänään haaste on kuitenkin todella kova ja uskomme, että kotijoukkueen voittoputki kasvaa yhdellä ottelulla tämän illan päätteeksi eli CSKA:n kotivoitto kiinni 1,35 kertoimella.

Jekaterinburg – Barys Astana

KHL:n kuumin joukkue, Jekaterinburg isännöi kotihallissaan Barys Astanaa. Jekaterinburg on voittanut nyt 18 ottelua putkeen ja SKA:n ennätys lähenee kovaa vauhtia.

Jekaterinburg puolustaa todella tiiviisti ja kurinalaisesti omaa maaliaan. Tästä hyvänä esimerkkinä, Jekaterinburg blokkasti yli 20 Ufan vetoa edellisessä ottelussa.

Kaikki putket katkeavat joskus, mutta Jekaterinburgin liito jatkuu tämänkin ottelun jälkeen, jolloin joukkue on jo lähellä SKA:n ennätyksen murskaamista. Kotivoitto lapulle.

Lappu 2

Swazimaa – Egypti

Swazimaa kohtaa tänään Egyptin Afrikan Cup of Nations-karsinnoissa. Egypti on voittanut kaksi edellistä otteluaan maalierolla 10-1. Egypti kaatoi Swazimaan kotikentällään selvästi 4-1.

Vierasjoukkue Egypti on ottelun suuri suosikki ja olisi suuri ihme, mikäli kotijoukkue venyisi yllätykseen. Egyptin yli 1,5 maalia kelpaa lapulle 1,61 kertoimella.

Ukraina – Tsekki

Ukraina kohtaa tänään Nations Leaguessa Tsekin. Ukraina on aloittanut Nations Leaguen kahdella voitolla, kun puolestaan Tsekki on kerännyt kahdesta ensimmäisestä ottelustaan kolme pistettä.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Tsekissä Ukrainan 1-2 voittoon. Tsekin molemmissa peleissä on näin ollen nähty yli 2,5 maalia, joten uskomme, että sama meno jatkuu tässäkin kamppailussa. Yli 1,5 maalia lapun toiseksi kohteeksi 1,40 kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset