Vedonlyöntituplaus: Jääkiekkoa myös tiistain lapulla!

Vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla kun CSKA voitti Spartakin vain 1-0. Tiistain tuplauskohteet napattiin eiliseen tapaan jääkiekko-otteluista.

Vedonlyöntituplaus – päivä 2

HC Sochi – Jokerit

Sochi ja Jokerit kohtaavat tänään kolmannen kerran tämän kauden pudotuspeleissä. Sochi voitti ensimmäisen kohtaamisen jatkoajan päätteeksi, mutta edellisessä ottelussa Jokerit naulasi taululle kovat 7-2 lukemat. Jokereiden esitys oli loistava ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla.

Sochi nautiskelee tänään kotiedusta mutta me uskomme vierasjoukkueen jatkavan siitä mihin Helsingissä jäätiin. Sochi-peikko on nyt ravisteltu pois olkapäiltä joten homman pitäisi toimia myös vieraskentällä. Jokerit yli 1,5 maalia -veto kelpaa tuplauksen toiseksi kohteeksi 1,38 kertoimella.

Sport – TPS

Liigassa Sport haastaa Vaasassa TPS:n. Sport pelaa paineettomassa tilassa, sillä runkosarjan jumbosija on jo varmistunut. Sport on myynyt useita avainpelaajiaan pois ja se on näkynyt joukkueen esityksissä. Sport on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Vierasjoukkue TPS on tällä hetkellä kuntopuntarin kärjessä ja se on iskenyt viidessä edellisessä ottelussa peräti 22 maalia. TPS taistelee vielä sarjataulukon toisesta sijasta joten pistemenetyksiin ei olisi varaa. TPS:n suora voitto sisältää muutamia riskejä mutta me napautamme sen siitä huolimatta tuplaukseen mukaan!

Vedonlyöntituplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset