Vedonlyöntituplaus: Jalkapalloa ja NHL-kiekkoa!

vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus käynnistetään tälläkin viikolla kahdella lapulla. Coolbetin tuplauksessa on tarjolla tällä viikolla peräti 10 000 € suuruinen Jackpot, joten nyt jos koskaan kannattaa laittaa tuplaus käyntiin.

Vedonlyöntituplaus – päivä 1

Hammarby – Brommapojkarna

Tässä kohteessa luotetaan kotijoukkueen mahtiin, kun Allsvenskaniin täksi kaudeksi noussut Brommapojkarna vierailee Tele2 Arenalla. Hammarby on avannut kautensa vakuuttavasti kahdella voitolla. Joukkue on oikeutetusti selvähkö suosikki sillä kotiedun lisäksi, Hammarbyn materiaali on kovempi kuin Brommapojkarnalla.

Brommapojkarna haki edellisellä kierroksella komean voiton, mutta on kuitenkin syytä huomioida että Häcken sai tuossa ottelussa kaksi punaista korttia.

Kotijoukkue nappaa tänään kauden kolmannen voittonsa tuplaukseen kelvollisella 1,65 kertoimella.

San Jose Sharks – Anaheim Ducks

Sharks kohtaa tulevana yönä Anaheimin ottelusarjan kolmannessa ottelussa. Sharks on voittanut ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua ja etenkin ensimmäisessä pelissä, Sharks oli selkeästi Ducksia parempi.

Sharks pääsee pelamaan tulevana yönä kotiyleisönsä eteen ja joukkue onkin oikeutetusti ottelun suosikki. Uskomme että Sharksin vahvat otteet saavat jatkoa ja näin ollen kotijoukkueen yli 1,5 maalia-valinta tuntuu varsin turvalliselta vaihtoehdolta maanantain tuplaukseen.

West Ham – Stoke

Lontoossa pelataan tänään tärkeistä pisteistä kun West Ham isännöi Stokea. West Ham on sarjataulukossa sijalla 15 kun puolestaan vierasjoukkue Stoke on jumittunut putoajan paikalle. Vaikka molemmat joukkueet tarvitsevat tästä ottelusta pisteitä niin Stoken tilanne alkaa olemaan todella tukala ja joukkue onkin tänään käytännössä pakkovoiton edessä.

West Ham on esiintynyt kelvollisesti edellisillä kierroksilla, joten kotijoukkue on ansaitusti ottelun suosikki. Stoke tarvitsee tänään maaleja ja se tulee avaamaan paikkoja West Hamille ottelun edetessä. Yli 1,5 maalia kelpaa tuplaukseen mainiosti.

Jong Ajax – NEC Nijmegen

Hollannissa pelataan tänään kärkikamppailu kun Jong Ajax kohtaa NEC Nijmegenin. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä mukavassa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa eli peli on kulkenut mallikkaasti viime aikoina.

Molempien joukkueiden otteluissa on nähty tällä kaudella yli 3 maalia ottelua kohden, joten uskoisin että tulemme näkemään tänäänkin vauhdikkaan ottelun jossa molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.  Yli 2,5 maalia on valinta tähän peliin.

Aiheeseen liittyvät uutiset