Vedonlyöntituplaus käynnistää viikon!

vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus käynnistyy jälleen tänään. Edellisten viikkojen tuplaukset ovat menneet todella surkeasti joten parannettavaa on rutkasti. Tuplaus käynnistetään tuttuun tapaan kahdella lapulla joista toinen osallistuun Coolbetin suosittuun tuplaus-kampanjaan.

Vedonlyöntituplaus käyntiin kahdella lapulla

Lajovic – Bagnis

Buenos Airesissa pelattava pelattava tennis-ottelu löytyy myös päivän tennisvihjeistäDusan Lajovic, ei ole voittanut yhtään ottelua tänä vuonna. Massakentillä viihtyvä, maailmanlistalla 88. oleva, Lajovic on siis hävinnyt kaikki kolme kaksinpeliään tämän vuoden puolella. Kaksi ensimmäistä toki kovalla alustalla ja toinen jopa selkeästi ennakkoon heikompaa vastustajaa vastaan. Viimeisin peli kuitenkin antaa uskoa tähän kohteeseen. Massakentälle Davis Cupissa päässyt Lajovic taipui vasta ottelun viidennessä erässä ja vieläpä tie breikissä. Vastustaja oli kuitenkin aika monta pykälää tämän päiväistä kovempi, John Isner.

Argentiinalainen Facundo Bagnis sen sijaan on pelannut ihan mukiin menevän alkuvuoden. Maailmanlistalla sijalla 190 oleva argentiinalainen raivasi tiensä turnaukseen karsintojen kautta. Suurin ero näiden kahden tämän kauden otteluissa on kuitenkin se, että Bagnisin vastustajat ovat olleet sitä ”ynnä muut”-kategoriaa ja kaikki voitot hän on ottanut karsintakierroksilta. Kyseiset herrat ovat kohdanneet toisensa kolme kertaa ja kaikki ottelut pelattiin viime vuonna. Myös alustana toimi kaikissa otteluissa massa. Lajovic johtaa keskinäisiä kohtaamisia voitoin 2-1 ja tänään luotamme serbialaiseen.

Deportivo – Real Betis

Maanantain ainoassa La Liga -ottelussa kohtaavat Deportivo ja Real Betis. Kotijoukkue La Corunan kausi on ollut tähän mennessä heikko ja joukkue löytyykin sarjataulukon 19 sijalta. Deportivon edellisestä voitosta on vierähtänyt tovi sillä joukkue on voittanut viimeksi joulukuun alussa.

Vierasjoukkue Betisin vire on hieman kotijoukkuetta parempi mutta Deportivon kotietu tasaa ottelun asetelmia. Molempien joukkueiden otteluissa on nähty keskimäärin reilusti yli 3 kolme maalia, joten verkot ovat heiluneet tiuhaan tahtiin. Molempien joukkueiden neljässä edellisessä ottelussa on nähty yli 2,5 maalia joten uskon, että verkot heiluvat myöskin tänään.

Vedonlyöntituplaus

Chelsea – WBA

Chelsea kohtaa maanantain ainoassa Valioliiga -ottelussa kotikentällään WBA:n. Chelsea on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Watfordille ja Bournemouthille. Chelsean verkkoa on heilutettu edellä mainituissa otteluissa peräti seitsemän kertaa, joten puolustuspäässä on ollut suuria ongelmia. Tänään Chelsea tarvitsee kipeästi voiton mikäli joukkueen manageri Antonio Conte haluaa pitää kiinni työpaikastaan. Uskoisin että tulemme näkemään yli 1,5 maalia tässä kohteessa pelkästään kotijoukkueen toimesta.

FC Schaffhausen – Servette

Päivän viimeinen kohde napataan Sveitsistä. Tässä ottelussa odotellaan reilusti maaleja. Joukkueiden viidessä edellisessä kohtaamisessa on nähty yli 2,5 maalia. Tämän lisäksi on huomioitava että molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa, kaikissa edellä mainituissa otteluissa. Uskomme maaleihin myös tänään ja näin ollen btts-valinta napataan tämän lapun toiseksi kohteeksi.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset