Vedonlyöntituplaus käyntiin futiksella!

vedonlyöntituplaus

On aika käynnistää helmikuun ensimmäinen vedonlyöntituplaus. Projekti aloitetaan tuttuun tapaan kahdella, 20€ lapulla joista toinen osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus-kampanjaan.

Vedonlyöntituplaus – ensimmäinen päivä

Tuplauksen ensimmäisen päivän kaikki kohteet poimittiin jalkapallo-otteluista. Lapuilta löytyy otteluita Italiasta, Hollannista, Ranskasta sekä Romaniasta. Coolbetin tuplaus-kampanjassa ei löydetty viime viikolla ”läpituplaajia” ja näin ollen tämän viikon Jackpot on peräti 6000 €.

Lappu 1

Lazio – Genoa

Lazio kohtaa tänään kotikentällään Genoan. Lazio taistelee tiukasti Mestarien liiga -paikasta AS Roman sekä Interin kanssa, joten pistemenetyksiin ei olisi varaa. Lazio on tällä hetkellä Serie A:ssa sijalla kolme, mutta neljäntenä oleva Inter on vain pisteen perässä.

Vierasjoukkue Genoa löytyy sarjataulokon 16 sijalta. Genoa on napannut viidestä edellisestä ottelustaan seitsemän pistettä. Suurin huomio Genoan peleissä kiinnittyy vähämaalisuuteen sillä joukkueen peleissä on nähty keskimäärin vain 1,8 maalia ottelua kohden.

Yllä mainittu vähämaalisuus varjostaa tätä ottelua, mutta uskon että Lazio kykenee iskemään tästä huolimatta kotikentällään kaksi maalia Genoan verkkoon.

Brest – Reims

Ranskan kakkosliigan ottelussa Brest kohtaa Reimsin. Vierasjoukkue Reims johtaa sarjaa ja joukkue löytyy kuntopuntarin toiselta sijalta. Reims koki edellisellä kierroksella yllättävän tappion kotikentällään kun Lorient haki täyden pistepotin 0-1 voitolla. Reims oli jäänyt ilman maalia edellisen kerran marraskuun alussa.

Reimsin ottelut ovat olleet varsin vähämaalisia, mutta kotijoukkue Brestin seitsemässä edellisessä ottelussa on nähty vähintään kaksi maalia. Yli 1,5 maalia kelpaa lapun toiseksi kohteeksi.

Vedonlyöntituplaus

Lappu 2

Jong PSV – Maastricht

Hollannin Jupiler liigaa pelataan tuttuun tapaan tänäkin maanantaina. Tällä kertaa katseet käännetään Jong PSV:n ja Maastrichtin väliseen taistoon. Kotijoukkue Jong PSV on ollut varsin mukavassa iskussa viime aikoina sillä joukkue on napannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa. PSV on napauttanut viidessä edellisessä ottelussaan mukavat 14 maalia, joten hyökkäyspään taikurit ovat olleet iskussa.

Maastricht on onnistunut voittamaan vain yhden, viidestä edellisestä ottelustaan. Tämän lisäksi Maastrichtin esitykset vieraskentillä eivät ole olleet kovinkaan vakuuttavia ja näin ollen joukkueelle on helppo ennakoida haastavaa iltapuhdetta myöskin tänään.

CFR Cluj – Concordia

Päivän viimeinen kohde haetaan Romaniasta. CFR Cluj lukeutuu Romanian liigan parhaimpiin joukkueisiin. Cluj ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan kotikentällään ja on vaikea uskoa että kotitaika murtuisi tänään.

Vierasjoukkue Concordia on alemman keskikastin porukka. Concordian peleissä on nähty mukavasti maaleja tällä kaudella, joten oletuksena on että pelkästään kotijoukkue Cluj hoitaa yli 1,5 maalia vedon kotiin.

Aiheeseen liittyvät uutiset