Vedonlyöntituplaus: Maanantain valinnat

vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus aloittaa perinteisesti viikon ja tänään lähdimme hakemaan hieman yllätyksiä sekä luotimme muutamaan peruspeluriin. Turkin liigassa on tarjolla todennäköisesti kotijoukkueen show, sillä mitkään ennusmerkit eivät lupaa vieraille hyvää. Tasoitusta saa tämän asetelman myötä runsaasti. Muilta maailmankolkilta odotetaan maaleja sekä suosikin hoitavan hommansa.

Vedonlyöntituplaus: Ensimmäinen päivä

Viime viikon tuplaus ei ottanut tuulta purjeisiinsa, sillä Juventus hieman yllättäenkin petti täysin ja teki vain yhden maalin loistavasti alkaneessa ottelussa. Tänään Coolbetin tuplaus tukeutuu jälleen suosikin yli 1.5 maaliin, kun Benfica asetetaan tämän lapun kulmakiveksi.

Benfica on historiallisesti hallinnut keskinäisiä pitäen nollat ja tehden vähintään tuon vaaditut kaksi maalia viimeisessä viidessä kohtaamisessa. Benfican materiaalietu näkyy myös luonnollisesti sarjataulukossa, sillä Belenenses on aivan eri kaliiberin joukkue. Tämän pitäisi siis olla Benfican heiniä ja yli 1.5 maalia on todennäköinen skenaario vieraiden saldoksi.

Coolbetin toinen kohde tulee Turkista, jossa täysin retuperällä oleva Karabukspor lähtee haastamaan Super Ligin kärkikahinoissa seilaavaa Basaksehiria. Karabukspor on mitä todennäköisimmin köysissä koko ottelun ajan, mutta kuinka motivoivaa tämänkaltainen ottelu on kotijoukkueelle?

Heittopussin kaatamisella pääsee sarjakärkeen, mutta onko järkeä lyödä nyt kaikkea peliin vai olisiko sopivampaa surffailla esim 2-0 tai 3-0 voittoon? Äänestämme jälkimmäisen puolesta ja luotamme, ettei Karabukspor vieläkään ota neljän maalin tappiota niskaansa.

Unibetin kohteet

Unibetin puolella katseet kääntyvät NBA:han, jossa lapun kulmakivenä nähdään Minnesota Timberwolves. Tämä valinta perustuu ennemmin siihen, että Atlanta Hawks on heittopussi, kuin siihen että Timberwolves olisi niin mielettömän hyvä koripallossa. Uskomme tässä ottelussa paremman joukkueen vievän potin ja sen olevan näistä kahdesta nimenomaan Minnesotan joukkue.

Toisena osana Unibetin kohteista nähdään Jong PSV Eindhovenin sekä FC Eindhovenin välinen ottelu. Kuten ehkä kertoimestakin on pääteltävissä, on tässä ottelussa lupa odottaa paljon maaleja. Molempien joukkueiden maalikeskiarvot heiluvat reilusti yli kolmessa maalissa, joten yli 2,5 maalia pitäisi olla selviö.

Tässä tämän kertaisten kohteiden läpikäynti ja alla ne ovat vielä kuvina. Coolbetin puolella kertoimeksi saatiin juuri ja juuri tasan 2.00 ja Unibetin puolella jäätiin puolestaan juuri ja juuri tuon alle 1.99 kertoimella. Onnea kaikille tuplaukseen ja toivotaan että Karabukspor kestää!

vedonlyöntituplaus vedonlyöntituplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset