Vedonlyöntituplaus päivä 1: Maanantain valinnat!

vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus startataan pääsiäisen jälkeen kahden lapun voimin. Toinen lapuista osallistuu tuttuun tapaan Coolbetin suosittuun tuplaus-kampanjaan.

Vedonlyöntituplaus päivä 1

München – Mannheim

Ensimmäinen kohde napataan Saksan DEL-liigan välieräottelusta. Tänään pelataan kolmas osaottelu ja voitot ovat tällä hetkellä 1-1. Molemmat joukkueet ovat voittaneet oman kotiottelunsa ja vahva usko on siihen, että tänään tämä trendi jatkuu. Kotivoittoa lapulle 1,67 kertoimella.

Darmstadt – Düsseldorf

Saksan 2 Bundesligan ottelussa sarjakärki Düsseldorf kohtaa vieraskentällä Darmstadtin. Düsseldorf on ottelun suosikki vieraspelistään huolimatta. Vierasjoukkueen peleissä on nähty reilusti maaleja viime aikoina ja sama trendi tulee jatkumaan myöskin tänään. Darmstadt – Düsseldorf ottelun yli 1,5 maalia-vedon kerroin ei päätä huimaa, mutta se ei haittaa sillä vaadittu 2,00 kerroin on saavutettu.

Jong PSV – FC Oss

Hollannissa kotijoukkue Jong PSV kohtaa kotikentällään FC Oss:n. Vierasjoukkue Oss on tällä hetkellä kuntopuntarin toiseksi viimeisellä sijalla. FC Oss on pelannut todella heikosti vieraskentällä eikä pisteiden hakeminen PSV:ltä kuulosta kovinkaan realistiselta tapahtumalta. PSV:n kotivoitto kelpaa peleihin 1,45 kertoimella.

Tämä ottelu käynnistyy jo klo 15:30, joten olkaa tarkkana ettei kohde livahda ohi!

Asteras Tripolis – Platanias Chania

Päivän viimeinen kohde tulee Kreikasta. Vierasjoukkue Plataniaksen kausi on jo paketissa sillä joukkue tulee putoamaan alemmalle sarjatasolle kauden päätteeksi.

Platanias on hävinnyt viisi edellistä otteluaan. Platanias on voittanut kauden aikana vain yhden vierasottelun, joten meno on ollut synkkää katseltavaa.

Vaikka kotijoukkue Asterasillakaan ei ole ottelussa suuria panoksia niin kotijoukkue tulee tekemään hyvinkin todennäköisesti vähintään kaksi maalia heikon Plataniaksen verkkoon.

Aiheeseen liittyvät uutiset