Vedonlyöntituplaus päivä 2: Mestarien liiga-ottelut tapetilla!

Vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus jatkuu tiistaina yhden lapun voimin. Tämän päivän tuplauksessa katseet käännetään Mestarien liigan otteluihin.

Vedonlyöntituplaus päivä 2

Sevilla – Bayern München

Sevilla pudotti edellisellä kierroksella Man Utd:n hienon vieraspelin ansiosta. Tänään vastassa on kuitenkin hurjassa vireessä oleva Bayern München. Sevilla on aina kova kotikentällään ja joukkue tarvitseekin tänään hyvän tuloksen mikäli jatkopaikka kiinnostaa.

Jupp Heynckes on luotsannut Bayernin hurjaan lentoon. Bayern kaatoi Bundesligan edellisellä ottelukierroksella Dortmundin peräti 6-0 suvereenin esityksen päätteeksi.

Uskomme, että Espanjassa nähdään tänään vauhdikas ja runsasmaalinen peli ja näin ollen lapulle napataan yli 2,5 maalia.

Juventus – Real Madrid

Myös päivän toinen kohde tulee Mestarien liigasta. Juventus pudotti Tottenhamin jatkosta upean nousun päätteeksi. Juventus oli ajoittain suurissa vaikeuksissa Spursin kanssa, mutta lopulta kokenut Italialaisryhmä onnistuin kääntämään ottelun edukseen.

Real Madrid pudotti PSG:n ulos jatkopeleistä ja antoi siinä samalla myrskyvaroituksen kaikille muille joukkueille. Real Madrid on tänään ottelun suosikki vaikka ottelu pelataankin Torinossa.

Juventuksen kokoonpanosta puuttuu tänään kaksi tärkeää pelaajaa kun toppari Benatia sekä keskikenttämies Pjanic ovat ottelusta sivussa.

Myös Torinossa tullaan näkemään vauhdikas ottelu. Yli 1,5 maalia kelpaa näin ollen loistavasti lapun toiseksi kohteeksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset