Vedonlyöntituplaus: Projekti käyntiin jalkapallolla!

vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus käynnistyy tälläkin viikolla kahdella, 20 € suuruisella lapulla. Toinen lapuista osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus-kampanjaan.

Vedonlyöntituplaus – päivä 1

Moreirense – Boavista

Portugalissa Moreirense kohtaa Boavistan. Kotijoukkue Moreirense tarvitsee ottelusta pisteitä sillä putoamisviiva on tällä hetkellä pelottavan lähellä. Vierasjoukkue Boavista on puolestaan tukevasti sarjan keskikastissa ja mitään suuria panoksia ottelussa ei ole.

Kotijoukkue Moreirensen kolmessa edellisessä ottelussa on tehtailtu peräti 13 maalia. Kun Moreirensen sekä Boavistan otteluissa on nähty  muutoinkin tällä kaudella keskimäärin 2,4 maalia ottelua kohden niin yli 1,5 maalia kelpaa kupongille 1,53 kertoimella.

Avellino – Perugia

Italiassa Perugia lähtee otteluun suosikin asemasta vierasottelusta huolimatta. Perugia on tällä hetkellä Serie B:n kuntopuntarin kärjessä, kun joukkue on raapinut viidestä edellisestä ottelustaan kasaan komeat 13 pistettä. Perugia on pelannut loistavasti vieraskentällä viime aikoina sillä joukkueen edellinen vierastappio löytyy kahdeksan pelin takaa.

Perugia taistelee vielä jopa noususta, joten panokset ovat kovat. Kotijoukkue Avellino pelaa puolestaan putoamista vastaan ja näin ollen kotijoukkueellakaan ei ole varaa löysäilyyn.

Luotamme Perugian vahvan vireen jatkumiseen ja uskomme että joukkue raapii illan ottelusta vähintään tasapelin.

Vedonlyöntituplaus

Genclerbirligi – Galatasaray

Turkissa Galatasaray taistelee mestaruudesta yhdessä Besiktasin, Fenerbahcen sekä Basaksehirin kanssa. Galatasaraylla on mahdollisuus nousta tänään sarjan kärkipaikalle mikäli joukkue onnistuu nappaamaan kolme pistettä illan ottelusta.

Kotijoukkue Genclerbirligi taistelee putoamista vastaan, joten vierasjoukkue saa varmasti paiskia tosissaan töitä voiton eteen. Luotamme Galatasarayn voittoon haastavasta vieraspelistä huolimatta.

Lilleström – Start

Norjassa heikosti kauden avannut Lilleström kohtaa kotikentällään Startin. Lilleström on hävinnyt kolme ensimmäistä otteluaan ja mikä pahinta, omissa on kolissut peräti seitsemän kertaa.

Vierasjoukkue Start avasi kauden hienolla 4-1 voitolla, mutta heti seuraavalla kierroksella joukkue hävisi kotonaan Sandefjordille 1-4.

Lilleström on aseteltu ottelussa selvään suosikin asemaan. Me uskomme että vierasjoukkue kykenee haastamaan Lilleströmin ja näin ollen vierasjoukkueen maalille tarjottu 1,42 kerroin kelpaa tässä kohtaa peleihin vallan mainosti.

Aiheeseen liittyvät uutiset