Vedonlyöntituplaus: Viikko käyntiin futiksella!

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 14, 2018
Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Vedonlyöntituplaus käynnistää jälleen yhden uuden viikon. Tämän maanantain lapulta löytyy tällä kertaa jalkapalloa, vaikka jääkiekon MM-kisat ovatkin käynnissä.

Vedonlyöntituplaus – päivä 1

HIFK – FF Jaro

Suomen Ykkösessä pelataan tänään kaksi ottelua. Toinen tämän päivän otteluista pelataan Helsingissä, kun HIFK kohtaa FF Jaron. Molemmat joukkueet ovat keränneet kahden ottelukierroksen jälkeen kolme pistettä. HIFK on kotietunsa turvin ottelun suosikki, mutta mikään helppo iltapuhde ei ole luvassa. Molemmat joukkueet kykenevät maalintekoon, joten luotamme että Helsingissä nähdään tänään maaleja upean sään siivittelemänä.

Kalmar – Sirius

Ruotsissa Kalmar kohtaa kotikentällään Siriuksen. Kalmar on tällä hetkellä mukavassa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, kun vierasjoukkue Sirius rämpii neljän ottelun tappioputkessa. Sirius on tällä hetkellä Allsvenskanin viimeisellä sijalla. Joukkue kärsii tällä hetkellä useista loukkaantumisista ja se on näkynyt peliesityksissä.

Sirius on päästänyt kolmessa edellisessä ottelussaan peräti yhdeksän maalia, joten odotukset tämän illan otteluun eivät ole parhaat mahdolliset. Hyvässä vireessä oleva Kalmar hoitaa tänään homman ja siinä samalla tulemme näkemään tässä ottelussa vähintään kaksi maalia.


vedonlyöntituplaus

Tästä mukaan Coolbetin tuplaus-kampanjaan!

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide