Vedonlyöntituplaus: Viikko käyntiin jääkiekolla ja jalkapallolla!

vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus käynnistyy tälläkin viikolla. Tuplaus aloitetaan kahdella 20€ lapulla joista toinen osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus-kampanjaan. Maanantaina lapulle valikoitui jääkiekkoa ja jalkapalloa.

Vedonlyöntituplaus – Lappu 1

FC Kööpenhamina – FC Helsingor

Tanskassa nähdään tänään ääripäiden taisto kun Kööpenhamina kohtaa kotikentällään Helsingorin. Helsingor on tällä hetkellä sarjan viimeisellä sijalla ja lisäksi joukkue on voittanut vieraskentällä vain yhden ottelun tällä kaudella. Helsingor on päästänyt viidessä edellisessä vierasottelussaan peräti 14 maalia, joten vaikea uskoa yllätykseen tässä kohteessa. Kotijoukkueen yli 1,5 maalia lapulle.

IPK – SaPKo

Viime kauden Mestiksen mestari, SaPKo voitti avausottelun kotihallissaan peräti 7-3. SaPKo on tänäänkin ottelun suosikki, vaikka kotietu tasaa ottelun asetelmia. Me uskomme tänään vierasjoukkueen hyvän vireen jatkumiseen ja nappaamme SaPKo:n voiton lapun toiseksi kohteeksi.

Lappu 2

LeKi – KeuPa HT

Päivän toiselle lapulle valitaan yksi kohde Mestiksestä. KeuPa HT jyräsi LeKin sarjan avausottelussa peräti 7-1. Tänään KeuPa HT pelaa vieraskentällä, mutta tästä huolimatta uskomme vieraiden menestykseen myöskin tässä kohteessa. Kotijoukkue LeKi on onnistunut voittamaan KeuPan viimeksi 21.10.2016, joten myös tämä tilasto puoltaa vierasvoittoa.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset