Vedonlyöntituplaus: Viikko käyntiin jääkiekolla!

vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus pyörähtää jälleen käyntiin maanantaiseen tapaan. Tuplaus aloitetaan kahdella lapulla joista ylempi osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus-kampanjaan. Tänään kaikki kohteet on poimittu jääkiekko-otteluista sillä tuplaukseen sopivia jalkapallo-kohteita ei oikeastaan ollut tarjolla lainkaan.

Vedonlyöntituplaus – päivä 1

Lappu 1

IPK – SaPKo

IPK:n ja SaPKon välinen playoff-sarja on tänään katkolla ensimmäistä kertaa. SaPKo johtaa sarjaa 3-2, joten sillä on mahdollisuus lähettää IPK kesälomille. IPK on voittanut molemmat kotiottelut joten SaPKo ei tule pääsemään tänään helpolla. Joukkueiden kaikissa kohtaamisissa on nähty yli 4,5 maalia ja uskon että sama meno jatkuu myöskin tänään.

Storhamar – Frisk Asker

Norjassa Storhamar lähtee metsästämään kolmatta voittoaan Frisk Askerista. Storhamar voitti edellisen ottelun vieraissa 1-2. Ensimmäinen kotiottelu päättyi kuitenkin Storhamarin hurjaan 6-1 voittoon, joten Frisk Askerin voitto vieraskentällä olisi kova yllätys. Uskon että Storhamar ottaa tänään sarjan kolmannen voiton selvin lukemin.

vedonlyöntituplaus

Lappu 2

Jokerit – CSKA Moscow

Jokerit on tänään tiukan paikan edessä sillä CSKA johtaa ottelusarjaa jo 2-0. Jokerit jäi ensimmäisessä ottelussa täysin jyrän alle ja vaikka joukkue nosti tasoaan toiseen otteluun, oli CSKA silti vahvempi. Tänään Jokerit pelaavat kotona, mutta tästä huolimatta vierasjoukkue on ottelun suosikki. CSKA:n yli 1,5 maalille tarjottu 1,45 kerroin kelpaa helposti mukaan tuplaukseen.

Buffalo Sabres – Nashville Predators

Päivän viimeinen kohde napataan Buffalon ja Nashvillen välisestä NHL-ottelusta. Nashville on pelannut vieraissa loistavasti sillä joukkue on voittanut kahdeksan edellistä vieraspeliään. Nashville on jäänyt edellä mainituissa otteluissa vain kertaalleen alle 2,5 maaliin. Tänään Predators kohtaa heikon Buffalon, joten yli 2,5 maalin tekeminen ei pitäisi olla kovinkaan suuri ongelma.

Aiheeseen liittyvät uutiset