Vedonlyöntituplaus: Viikko käyntiin KHL-peleillä!

vedonlyöntituplaus

On aika käynnistää tämän viikon vedonlyöntituplaus. Tuplaus aloitetaan kahdella 20€ lapulla joista toinen osallistuu Coolbetin suosittuun tuplaus-kampanjaan. Tänään lapulle valikoitui jääkiekkoa ja jalkapalloa.

Vedonlyöntituplaus – Lappu 1

Ak Bars Kazan – Amur Khabarovsk

Kazan vei ensimmäinen ottelun nimiinsä puhtaasti 3-0. Kazan hallitsi ottelua suvereenisti ja voitti laukaukset peräti 47-19. Ak Bars Kazan nappaa toisen rutiinivoiton tämän illan ottelusta.

CSKA Moscow – Spartak Moscow

Jos Kazan vei Amuria niin CSKA:n ja Spartakin ensimmäistä kohtaamista voi kutsua jo nöyryytykseksi. CSKA nappasi tylyn 6-0 kotivoiton ensimäisessä ottelussa ja löi Spartakille luun kurkkuun kotiyleisön edessä. Mikään ei ole muuttunut ensimmäisestä ottelusta joten CSKA:n kotivoittoon voi luottaa hyvillä mielin.

Vedonlyöntituplaus

Lappu 2

Crystal Palace – Man Utd

Roy Hodgsonin kuherruskuukausi on hiljalleen ohi ja se näkyy Palacen tuloksissa. Palace on voittanut ottelun viimeksi tammikuun alussa joten viime viikot ovat olleet tuskaisia. Palacen tuskaa ei helpota nälkävuoden mittainen loukkaantuneiden pelaajien lista. Palacelta puuttuu tärkeitä pelaajia jokaiselta pelipaikalta ja esimerkiksi Zahan poissaolo syö hurjasti Palacen hyökkäystehoja.

Manchester United tarvitsee tänään kolme pistettä sillä taistelu Valioliigan toisesta sijasta käy kuumana. Emme jaksa uskoa tänään Palacen venymiseen joten vierasvoitto 1,49 kertoimella kelpaa lapun toiseksi kohteeksi.

 

Vedonlyöntituplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset