Vedonlyöntituplaus: Will Grigg’s on fire!

Vedonlyöntituplaus

Vedonlyöntituplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla kun Jong Ajaxin ja NEC Nijmegenin välisessä ottelussa nähtiin hieman yllättäen vain yksi maali.

Vedonlyöntituplaus -päivä 2

Brighton – Tottenham

Valioliigassa pelataan hieman poikkeuksellisesti myöskin tiistaina. Illan ainoassa ottelussa Brighton kohtaa Amex Stadiumilla Tottenhamin.

Brighton on kerännyt neljästä edellisestä Valioliiga-ottelustaan vain yhden pisteen, joten meno on takkuillut pahasti viime aikoina. Brighton on sarjassa tällä hetkellä sijalla 13, mutta siitäkin huolimatta eroa ensimmäiselle putoajan paikalle on vain seitsemän pistettä.

Tottenham hävisi edellisen ottelunsa Man Citylle 1-3. Spursilla on vielä täydet mahdollisuudet napata jopa toinen sija Valioliigassa, joten siinä mielessä kauden viimeisissä peleissä on rutkasti panoksia.

Spurs on pelannut vieraskentällä mainiosti sillä  joukkue on kerännyt viidestä edellisestä reissupelistään 13 pistettä. Spurs palaa tänään voittokantaan Brightonin kustannuksella, joten vierasvoitto kelpaa peleihin 1,59 kertoimella.

Wigan Athletic – Oxford United

Englannin League Onen kärkijoukkue Wigan kohtaa tänään kotikentällään Oxfordin. FA Cupissakin tällä kaudella ihastuttanut Wigan on tällä hetkellä kiinni suorassa nousussa.

Vierasjoukkue Oxford on tällä hetkellä sarjan keskikastissa, mutta eroa putoamiseen on kuitenkin vain viisi pistettä. Oxford on pelannut todella heikosti vieraissa viime aikoina sillä viidestä edellisestä reissupelistä on kasassa vain yksi piste karmean 4-11 maalieron lisäksi.

Wiganin kerroin on tänään todella heikko, mutta se riittää niukasti tuplaukseen. Jos Wigan voittaa tänään niin nousu alkaa olla sinettiä vaille valmis. Näin ollen luotamme Wiganiin ja Will Griggiin päivän toisessa kohteessa.

Aiheeseen liittyvät uutiset