Veikkaa kolme oikein Bakussa ja nappaa 50€ pelirahaa!

Formula 1

Veikkaa kolme oikein Bakussa -kilpailu on meidän tämän kertainen kisa ja sen voittajalle on luvassa 50 euroa pelirahaa Coolbetille! Kisassa pyritään naulaamaan oikein kisan voittaja, safety carin radalla käyntien määrä sekä se, kumpi suomalaisista, Valtteri Bottas vai Kimi Räikkönen, sijoittuu paremmin huomenna ajettavassa Bakun GP:ssa.

Veikkaa kolme oikein Bakussa ja nappaa 50€ pelirahaa!

Bakun GP on tunnetusti erittäin tapahtumarikas ja jännittävä kilpailu. Rata on kapea ja monet pitkäksi ajetut mutkat viestivät ajamisen haastavuudesta. Viime vuonna sattui ja tapahtui vaikka millä mitalla, kun eri kuskit törmäilivät milloin mihinkin, joten käytännössä kaikki on auki myös tällä kertaa.

Me tarjoamme tähän Grand Prix’hin kisan, jossa pääset veikkaamaan sekä voittajaa, safety carin radalla käyntien määrää sekä onko Valtteri Bottas vai Kimi Räikkönen parempi suomalainen. Kisaan osallistumisohjeet ovat alla ja osallistumisaika päättyy 29.4.2018 klo 14.45, eli siis aivan hetki ennen kutkuttavan jännittävää starttia!

Kilpailun säännöt & osallistuminen:

1. Veikkaa artikkelin lopussa olevaan Veikkaa kolme oikein Bakussa -lomakkeeseen, omat veikkauksesi yllä mainituista kohteista Bakun Grand Prix’n osalta. Veikkausaika päättyy huomenna sunnuntaina klo 14.45. Esimerkki veikkaus: Valtteri Bottas, Vettel, 1.

2. Voittaja on se, joka veikkaa eniten kohteita oikein. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

3. Kilpailun voittaja nappaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Vetovihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden.

7. HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, vähintään 5€ panoksella vuoden 2018 maaliskuun alusta – kuitenkin ennen 29.4.2018 klo 14:45. Jos sinulla ei ole vielä Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki alla olevasta napista.

[contact-form-7 id=”11463″ title=”F1-kisa”]

Aiheeseen liittyvät uutiset