Veikkaa SKA-Kazan avausmaalin syntyaika – lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

avausmaalikisa | Vvihjeet.com

KHL starttasi vähän yli viikko sitten ja meno on ollut vakuuttavaa itärajan toisella puolella. Myös me olemme betsanneet ahkerasti KHL-kohteita, ja tulemme niin myös tekemään tulevaisuudessa.

Maailman toiseksi kovimman jääkiekkosarjan alun kunniaksi iskemme vireille avausmaalikisan, jossa veikataan, missä ajassa SKA Pietari – AK Bars Kazan -ottelun avausmaali tehdäänVoittajalle on luvassa 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

Avausmaalikisa – osallistuminen:

Veikkaa alla olevaan kommenttikenttään SKA Pietari – AK Bars Kazan -ottelun ensimmäisen maalin syntyaika. Lähimmäksi veikannut voittaa 50€ pelirahaa Coolbetille.

Esimerkkiveikkaus: 21:21 tai vaikka 27:52. Jos ottelu päättyy jatkoajankin jälkeen 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

HUOM! LUE ALLA OLEVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT HUOLELLA! (kohdat 1-8)

Ehdot ja säännöt:

1. Lyö vetoa Coolbetilla mistä tahansa kohteesta 30.08. klo 20:30 mennessä – minimipanos 2€. Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, saat avattua sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

2. Veikkaa SKA Pietari – AK Bars Kazan ottelun avausmaalin syntyaika tämän artikkelin alla olevaan osallistumiskaavakkeen kautta. Veikkausaika päättyy torstaina 30.08.2016 klo 19:30.

3. Voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken – tai jos ottelu päättyy jatkoajankin jälkeen 0-0, voittaja arvotaan.

4. Kilpailun voittaja saa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

7. Olet mukana, onnea kisaan!

[contact-form-7 id=”2912″ title=”Avausmaalikisa”]

Aiheeseen liittyvät uutiset