Veikkausliiga 23.7: RoPS haastaa SJK:n Keskuskentällä!

Veikkausliigassa pelataan tänään kolmen ottelun kierros. Me käännämme katseemme tänään Rovaniemen suuntaan, kun RoPS kohtaa keskuskentällä jopa hieman alavireisen SJK:n.

RoPS – SJK

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,85)

Valinta: SJK yli 1,5 varoitusta (1,95)

RoPS kohtaa tänään Rovaniemen Keskuskentällä SJK:n. Kotijoukkue ei ole hävinnyt neljään otteluun, mutta toisaalta kolme edellistä ottelua on päättynyt tasapeliin. Rovaniemeläiset pelasivat kelpo pelin edellisellä kierroksella FC Lahtea vastaan ja voittomaalikin oli erittäin lähellä.

Vierasjoukkue SJK nappasi nihkeän 0-2 vierasvoiton JJK:sta edellisellä kierroksella. Esitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava, mutta se riitti kuitenkin täyteen pistepottiin.

SJK pyrki hyökkäämään JJK:ta vastaan hieman totuttua nopeammin ja se näytti tuottavan toisinaan hyviäkin tuloksia verrattuna tylsähköön ja ajoittain jopa mielikuvituksettomaan pallonhallintaan. SJK piti paljon palloa myös tappioon päättyneessä Eurooppa liigan -ottelussa, mutta se ei johtanut oikeastaan yhtään mihinkään.

RoPS tulee laittamaan SJK:n tänään erittäin tiukalle ja tästä syystä myös kotijoukkueen voiton pelaaminen tuntuisi hyvältä idealta. Uskomme, että kotijoukkue tulee tekemään tänään ainakin yhden maalin, mutta täytyy muistaa, että kotijoukkueen puolustuslinja on ajoittain haavoittuvainen. Tästä syystä pelaamme tähän peliin kuitenkin hieman turvallisemman kohteen ja valitsemme lapulle molemmat joukkueet tekevät maalin -kohteen mukavalla (1,85) kertoimella.

Tästä Coolbetin Veikkausliiga -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset