Veikkausliiga 25.5: Alkaako SJK:n mestaruuskrapula helpottaa?

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Veikkausliigan alku on ollut vaikea hallitsevalle mestarille SJK:lle, kun taas ehdoton mestarisuosikki HJK on aloittanut kautensa vahvasti. HJK:n tahdissa on tähän asti pysynyt vain IFK Mariehamn, joka on helsinkiläisten kanssa Veikkausliigan jaetulla ykköspaikalla. Me suuntaamme tänään Veikkausliiga -vihjeissämme perunalastujen luvatulle saarelle sekä jussipaitoja käyttävien puukkohippasilla viihtyvien vellosten kotikonnuille.

IFK Mariehamn – KuPS

Valinta: IFK Mariehamn (Coolbet 1.87)

IFK Mariehamn on aloittanut Veikkausliiga kautensa erinomaisesti ja siitä kiitos joukkueen hyvälle puolustuspelaamiselle. MIFK on päästänyt kymmenessä pelatussa ottelussaan vain kolme maalia, joista kaksi avauskierroksella HJK:ta vastaan. Maalinteko tökki joukkueella ensimmäisillä kierroksilla, kun seitsemän ottelun jälkeen tehtyjä maaleja oli kasassa vasta viisi kappaletta.

Kolme edellistä ottelua on kuitenkin osoittanut merkkejä siitä, että maalinteko ongelmat olisivat takanapäin ja maaleja onkin näissä otteluissa tullut jo yhteensä kuusi kappaletta. MIFK:n vaarallisin pelaaja on ollut Dever Orgill, joka on onnistunut maalinteossa kuusi kertaa ja johtaa Veikkausliigan maalipörssiä.

KuPS on aloittanut kautensa illan isäntien tapaan varsin pirteästi. Kuopiolaiset aloittivat kautensa tosin kolmella tappiolla, mutta sen jälkeen keltapaidat eivät ole kärsineet kuin yhden tappion. Vaikka KuPS:n peli onkin luistanut ei joukkue ole vakuuttanut vieraskentällä. Kolmesta ottelusta kasassa on kolme pistettä ja maaliero 4-6. Tänään KuPS joutuu kohtaamaan vahvan ja hyvin puolustavan kotijoukkueen, joten tuliaisena Kuopioon ei Ahvenanmaalta irtoa kuin perunalastuja ja tax free -myymälän antimia.

SJK – VPS

Valinta: SJK (Coolbet 1.68)

Voidaan varmasti sanoa, että SJK:n startti Veikkausliigassa on ollut katastrofaalinen. Kauden alkuun on mahtunut pelipassi tötöilyä ja vaikeita vieraspelimatkoja, jotka ovat antaneet taas mahdollisuuden käyttää sanontaa mestaruuskrapula. Seinäjoella peli on kuitenkin löytämässä takaisin uomiinsa ja hallitsevilla mestareilla onkin vyöllään kaksi peräkkäistä kotivoittoa.

Jos SJK on ollut heikko vieraskentällä, on sitä ollut myös VPS. Vepsulla on kasassa neljästä vieraspelistä kolme pistettä, kun joukkue haki vierasvoiton yli kuukausi sitten PK-35 Vantaan vieraana. Vierasvoiton jälkeen vaasalaiset ovat pelanneet kaksi vierasottelua, joissa joukkue ei ole onnistunut kertaakaan maalinteossa. Uskommekin että materiaaliltaan parempi ja vähitellen peliään parantava SJK ottaa tänään kotivoiton.

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Futiskohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset