Veikkausliiga 29.7: Kolmen ottelun Veikkausliiga kierros!

Veikkausliiga jatkuu tänään kolmen ottelun voimin ja me nappaamme jokaiseen otteluun yhden kohteen, joista muodostetaan lauantaille pikku tripla. Hallitseva mestari IFK Mariehamn vierailee Lahdessa, Bröndbyä vastaan saappaat jalassa kaatunut VPS matkustaa Tampereelle ja PS Kemi saa vieraita Turusta.

FC Lahti – IFK Mariehamn

Valinta: IFK Mariehamn +1 (1,65)

IFK Mariehamnin europelit ovat ohi ja joukkue pääsee nyt keskittymään Veikkausliigaan, joka on joukkueen osalta alkanut heikosti. Kurssin kääntämiseen on tänään loistava mahdollisuus, sillä MIFK on ollut FC Lahdelle tyly vieras viime vuosina. FC Lahti on voittanut MIFK:n viimeksi kotonaan vuonna 2013, joten luotamme historiaan mutta pieni tasoitus on tarpeen.

Ilves – VPS

Valinta: Maalit yli 1,5 (1,50)

Ilves on pelannut vähämaalisia otteluita kotonaan, mutta kolmessa edellisessä ottelussa Ilveksen verkko on heilunut yhteensä neljästi. VPS on Veikkausliigan paras vierasjoukkue tällähetkellä ja joukkueen vieraspeleissä on nähty keskimäärin 2,8 maalia tällä kaudella. Myös Ilveksen kotipeleissä on nähty keskimäärin 2,4 maalia, joten yli 1,5 maalia pitäisi ottelussa tulla helposti.

PS Kemi – FC Inter

Valinta: PS Kemi/Draw (1,65)

PS Kemin kuntopuntari näyttää surkealta, kun joukkue on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Ei anneta tämän seikan häiritä, sillä kaikki kolme ottelua joukkue on pelannut vieraskentällä ja tänään on luvassa paluu kotiin. Interin peli on yskinyt vieraissa, joten uskotaan isäntien taistelevan vähintään tasurin tämän illan ottelusta.

Tästä Coolbetin Veikkausliiga -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset