Veikkausliiga: Keskiviikon kierros täynnä pelattavaa!

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Ennen kuin mennään päivän Veikkausliiga-betseihin, on pakko vielä kerran todeta, että olipahan ottelu eilinen Super Cupin finaali. 120 minuuttia jalkapalloa, dramaattinen nousu, kolme kaunista vaparimaalia ja ratkaisija joka pelasi mahdollisesti viimeisen ottelun Barca-paidassa. No mutta sitten päivän betseihin!

Fc Inter – Ilves

Valinta: Fc Inter -0,5 (1,58)

Kotijoukkue Inter saa vieraita Veritas Stadionille tampereelta, kun tupsukorvat lähtevät korjaamaan surkeaa vieraspelaamistaan. Inter on sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue, kun vierailijat löytyvät vierastaulukosta vasta toiseksi viimeiseltä sijalta.

Interin peli ei ole ollut samaa enään Mika Ojalan lähdettyä, mutta nyt kyllä puskee tasoero sen verran paljon Interin puolesta, että on pakko pelata isäntiä. Varsinkin kun Ilveksen pelaaminen vieraissa on lähös koko kauden ollut sanalla sanoen kauheaa.

IFK Mariehamn – KTP

Valinta: IFK Mariehamn -0,5 (1,42)

Tällä kohteella saadaan lähes saletti tupla muodostettua, jolla kassa kasvaa taas. Ahvenanmaalle lautalla matkaa tänään nimittäin KTP, joka on kauden aikana ollut Ilveksen tavoin aivan hirveä vierasjoukkue. Ahtaajafutiksesta tunnetut kotkalaiset lähtevätkin tänään pitkälti bussin kautta hakemaan edes yhtä pistettä.

Tasoero on näidenkin joukkueiden kohdalla kuitenkin sen verran selkeä, että en laske mitää markkoja KTP:n mahdolliselle yllätykselle. Isäntiä lapulle ja tupla uuniin!

Aiheeseen liittyvät uutiset