Kotimainen Veikkausliiga – keskiviikon pelit

Tänään suunnataan katseet kotimaiseen Veikkausliigaan. Luvassa on mielenkiintoinen kierros, sillä erot sarjataulukossa ovat pieniä. Sarjaa johtaa HJK ja toisena olevalla KuPS:lla on vain kaksi pistettä vähemmän, mutta yksi ottelu vähemmän pelattuna. Tänään pelataan kuuden ottelun kierros ja me keskitymme kolmeen otteluun, joista odotamme vähämaalisia.

Valinnat Coolbetin tarjonnasta päivän peleihin:

HJK – SJK alle 2,5 (1,82)

IFK Mariehamn – RoPS alle 2,5 (1,70)

VPS – HIFK alle 2,5 (1,61)

HJK – SJK  klo 18.30

Maalinteko on ollut HJK:lle viime aikoina vaikeaa, sillä viimeisissä 6 ottelussa HJK on onnistunut tekemään vain 5 maalia. Aikaisemmin tästä ottelusta oli vihjeet myös meidän sivuilla Taavin Tärpit osuudessa, joten tässä vielä muistutus päivän oteluun.

IFK Mariehamn – RoPS  klo 18.30

Keskikastin joukkueilla on sarjataulukossa pienet erot, kuten koko sarjassa. Sarjaa on pelattu joukkueesta riippuen 8-10 ottelua ja kolmen pisteen sisällä on kuusi joukkuetta. Interillä pisteitä on kasassa 14 ja IFK Mariehamnilla 11. Tästä ottelusta odotamme vähämaalista. Tätä ajatusta tukevat, että Mariehamnissa on pieni kenttä ja RoPS lähtee otteluun tiukalla puolustuspelillä. Historialla ei juuri ole merkitystä, mutta näiden joukkueiden väliset kamppailut ovat tyypillisesti olleet vähämaalisia.

VPS – HIFK  klo 18.30

VPS on tehnyt tällä kaudella toiseksi eniten maaleja, mutta kotona homma ei ole toiminut halutulla tavalla. Viidessä kotiottelussa VPS on tehnyt vain viisi maalia, kun kauden kokonaissaldo on 16 maalia. Jos VPS:n pelit ovat olleet heikkoja kotona, niin eivät helsinkiläisetkään ole loistaneet vieraspeleissä. 

 

Tästä Coolbetin Veikkausliigan kohteisiin

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset