Veikkausliiga-kierros 2.8: Interin vaikeudet saavat jatkoa?

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Päivän Veikkausliiga-kierroksella pelataan kolme ottelua. SJK isännöi Seinäjoella Interiä, Jaro matkustaa Lahteen ja Kuopiossa KuPS kohtaa tulikuuman RoPSin. Lahti ja SJK ovat kotonaan suosikkeja, kun taas KuPS lähtee otteluun haastajan asemassa.

SJK – Inter

Seinäjoella pelataan tänään poikkeuksellisesti jo klo 15:00, koska Kai Pahlman- turnaus on käynnissä. Kotijoukkue SJK tavoittelee paluuta voittojen tielle, kun joukkue jäi 0-0 tasapeliin edellisessä ottelussa Ilvestä vastaan. SJK ei ole onnistunut kaatamaan Interiä koskaan Veikkausliigassa.

SJK on päästänyt viidessä edellisessä ottelussaan vain kolme maalia ja joukkue on voittanut kolme edellistä kotiotteluaan. SJK lähtee peliin parhaalla kokoonpanollaan, kun edellisestä ottelusta sivussa ollut Cedric Gogoua on jälleen pelikunnossa.

Inter hävisi edellisellä kierroksella kotonaan Lahdelle 0-2. Esitys jätti paljon kysymysmerkkejä ilmoille joukkueen iskukyvystä. Interin edellisestä voitosta on jo yli kuukausi.

Inter on voittanut ällä kaudella kymmenestä vierasottelustaan ainoastaan yhden. Viidessä edellisessä vierasottelusta Inter on onnistunut kaksi kertaa maalinteossa.

Vierasjoukkueen lähtohdat otteluun eivät ole parhaat mahdolliset. Poissaolijoiden lista jatkaa kasvamistaan kun Petros Kanakoudis hölmöili itsensä ulos ja toinen puolustaja Eric Matokou loukkaantui edellisessä ottelussa niin Job Dragstmalla riittää pohdittavaa kokoonpanonsa kanssa.

Vaikka molemmat valmentajat odottavat värikästä ja isomaalista ottelua niin me emme usko siihen.

Valinnat:

Under 2,5 maalia (1,72)

SJK -1,5 (2,70).

Lahti – FF Jaro

Lahti nappasi maukkaan 0-2 vierasvoiton Interistä edellisellä kierroksella. Tänään Lahti hakee jo neljättä perättäistä voittoaan Veikkausliigassa.

Lahti on pelannut voitokkaissa otteluissa erittäin kurinalaisesti ja joukkue on päästänyt viidessä edellisessä ottelussa vain kaksi maalia. Joukkueen suurin ongelma on ollut maalinteossa, mutta nyt alkaa näyttää hiljalleen siltä, että myös tällä osa-alueella on menty oikeaan suuntaan.

Vierasjoukkue Jaron kuntokäyrä on päinvastainen sillä joukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Jaro on päästänyt kolmessa edellisessä vierasottelussaan peräti yhdeksän maalia.

Jaro kamppailee edelleen lukuisien loukkaantumisien kanssa. Joukkue lähtee päivän koitokseen ilman Mathias Kullströmiä, Reginaldo Junioria sekä Johan Brunellia. Lisäksi Didier Boris Kadio on huomenna pelikiellossa.

Uskon kotijoukkueen vahvan vireen jatkuvan, kun vajaamiehinen Jaro vierailee Lahdessa.

Valinnat:

Lahti (1,60)

Lahti over 1,5 maalia (1,84)

Muut poiminnat:

RoPS DNB (1,84)

TPS -1,5 (2,36)

Aiheeseen liittyvät uutiset