Veikkausliiga-kierros 26.7: SJK vierailee Tammelan sametilla!

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Päivän Veikkausliiga-kierroksella pelataan kolme ottelua. RoPS kohtaa kotonaan Mifkin, Ilves isännöi SJK:ta ja Veritaksella Inter saa vastaansa FC Lahden. Päivän ehdoton kärkipeli on Rovaniemiellä, mutta myös muut ottelut ovat todella mielenkiintoisia.

Ilves – SJK

Kotijoukkue Ilves lähtee pistejahtiin Tammelan sametilla hävittyään edellisellä kierroksella FC Lahdelle. Ilves on voittanut neljästä edellisestä kotiottelustaan peräti kolme ja koko kauden aikana joukkue on hävinnyt vain yhden kotiottelun.

Ilves ei ole päästänyt tämän kauden kotiotteluissaan kertaakaan yli yhtä maalia ja tämän lisäksi joukkue on onnistunut maalinteossa viidessä edellisessä kotiottelussaan.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuu tänään pitkäaikaispotilaiden lisäksi Antti Ojanperä, joka on pelikiellossa.

Vieralija SJK lähtee hakemaan kolmatta perättäistä voittoaan. Edellisellä kierroksella Seinäjokelaiset kaatoivat HIFK:n kotonaan selvin 4-1 numeroin.

SJK on sarjassa tällä hetkellä kolmantena vaikka joukkueen vieraspelaaminen ei ole ollut toivotulla tasolla. Kolmesta edellisestä vierasottelusta on kasassa vain yksi piste. SJK pääsee illan otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla.

Ilveksen valmentaja Keith Armstrong tuntee SJK:n, kuin omat taskunsa, olihan mies taannoin Seinäjoella urheilutoimenjohtajan hommissa. Lisäksi Tammela tulee olemaan jälleen kerran ääriään myöten täynnä ja se tuo Ilvekselle varmasti lisäenergiaa otteluun.

Ilves tulee taistelemaan tänään pisteistä tosissaan vaikka SJK on ottelun suuri suosikki.

Lapulle valitaan:

Under 2,5 maalia (1,70)

Ilves +1 (2,05)

RoPS – MIFK

Huimassa iskussa oleva RoPS on pelannut tappioitta jo kymmenen peliä peräkkäin. Edellinen tappio tuli 20.5, juurikin Mifkille, joka vierailee tänään Rovaniemellä.

RoPSin valmentaja  Juha Malinen harmitteli ottelun alla materiaalin kapeutta, kun Vilim Posimkovic poistui taannoin joukkueesta.

Jokatapauksessa RoPS on edelleen ottelun ennakkosuosikki ja lähtee otteluun revanssimielessä. Rovaniemellä tupa tulee olemaan jälleen täynnä ja siitä on varmasti suuri apu kotijoukkueelle.

Vierasjoukkue IFK Marienhamn on hyvässä iskussa kotijoukkueen tapaan. Joukkue ei ole hävinnyt kuuteen otteluun, mutta näissä otteluissa on päädytty tasapeliin peräti viisi kertaa.

Vierasjoukkue sai taannoin hyviä uutisia sairastuvalta, kun Petteri Forsell palasi pelikentille pahan loukkaantumisen jälkeen.

Uskon, että Rovaniemellä nähdään tänään tasainen ja viihdyttävä kamppailu. Betsit pelataan tänään vieraiden kautta vaikka kotijoukkueen vire onkin ollut maagisella tasolla edellisissä otteluissa.

Lapulle valitaan:

Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,80)

IFK Marienhamn +1 (1,69)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset