Veikkausliiga: Vähämaalinen torstaikierros edessä?

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Veikkausliiga jatkuu tänään kolmen ottelun voimin, kun pisteistä pelataan Turussa, Lahdessa ja Helsingissä. Kolean harmaassa torstain kevätillassa tuoksuu vahvasti vähämaalinen kierros, mikä onkin tämän päivän vihjeiden kantava teema. Lapulle lähdetään sovittelemaan seuraavia valintoja: 

FC Inter – RoPS 

Valinta: Alle 2,5 maalia (1.63)

Turussa kohtaavat kaksi tiiviisti puolustavaa joukkuetta, kun Rovaniemen Palloseura matkustaa Veritas-stadionille Interin vieraaksi. Interin nimivahva nippu on onnistunut keräämään alkukaudesta pisteitä kiitettävästi, vaikka etenkin hyökkäyspelaaminen ja maalinteko on tökkinyt. Vahva puolustus antaa kuitenkin turkulaisille ottelusta toiseen mahdollisuuden voittoon.

RoPS on jatkanut viime kaudelta tuttuja positiivisia esityksiään, ja on onnistunut keräämään neljästä ottelusta 7 pistettä. Myös Juha Malisen suojatit yrittävät pelata etenkin vieraissa tarkkaa peliä puolustussuuntaan ja hakevat sitten vastaiskumahdollisuuksia mm. Aleksandr Kokolle. Alle 2,5 maalia on hyvin todennäköinen lopputulema tänään Turussa, ja kerroin 1.63 riittää sen pelaamiseen.

FC Lahti – VPS

Valinta: Alle 1,5 maalia (2.40)

Veikkausliiga -kauden avausvoittoaan hakevan FC Lahden vieraaksi saapuu tänään VPS. Tähän kohteeseen lähdetään hakemaan ronskisti alle 1,5 maalin lopputulemaa, sillä kaikki ennusmerkit ovat olemassa erittäin tasaiselle ja vähämaaliselle kamppailulle.

VPS pelaa tällä kaudella rohkeaa pallonhallintaan perustuvaa lyhytsyöttöjalkapalloa, joka onkin toiminut vähintään kohtalaisesti. Tänään kuitenkin Kisapuiston keväinen muhkurakenttä tarjoaa haasteita tehokkaan lyhytsyöttöpelin onnistumiseen.

Lahti puolestaan pyrkii varmasti tiivistämään puolustustaan, sillä joukkue on päästänyt kolmessa ensimmäisessä ottelussa 5 maalia omiin. Lahtelaiset lähtevät iltaan puolustuksen kautta, minkä jälkeen haetaan nopeaa vastaiskumahdollisuutta nopeille hyökkääjille. Tulokset 1-0, 0-0 ja 0-1 ovat tänään todennäköisiä.

Muut valinnat

HIFK – KuPS: 1 (2,00)

Aiheeseen liittyvät uutiset