Veikkausliiga tarjoaa pelattavaa sunnuntaihin!

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Tänään pelataan myös kotimaista Veikkausliigaa, kun sunnuntain jalkapalloromantikkoja hemmotellaan viidellä ottelulla. Jokainen ottelu alkaa neljältä ja täällä löydettiin pelattavaa ainakin pariin peliin. Pidemmittä puheitta siirrytäänkin betsien kimppuun!

Ilves – KTP

Valinta: Alle 2,5 maalia (1,69)

Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen tällä kaudella ja silloinkin pelattiin Tammelassa. Ensimmäinen ottelu kahden nousijan välillä päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin ja pitkälti samanlaista kamppailua on lupa odottaa tänäänkin. Ilveksen kotipeleissä ei nimittäin olla maaleilla mässäilty tällä kaudella eikä siihen tule muutosta, kun maalintekovaikeuksissa rypevät kotkalaiset saapuvat vieraaksi.

Kerroin ei välttämättä ole mikään maailman kovin, mutta kyllä tämä kohde rankataan päivän varmimmaksi. Mikäli isompaa kerrointa haluaa voi kokeilla isäntien voittoa. Tasapeli kuiskuttelee kuitenkin korvaan, joten jätetään tämä kohde meidän lapulta pois.

RoPS – Fc Lahti

Valinta: x2 (1,53)

RoPS aloitti kautensa vahvasti ja näytti tosissaan haastavan Klubia Veikkausliigan voitosta, mutta esitykset kentällä on viime aikoina kääntyneet pitkälti mollivoittoisiksi. Tänään vieraaksi saapuu viimeisissä otteluissa pirteästi esiintynyt Lahti, joka tosissaan lähtee hakemaan täysiä pisteitä rovaniemeltä.

Me varmistellaan hieman tätä lappua ja pelataan X2 vaihtoehtoa. Tämä tupla antaa lopulta mukavan 2,59 -kertoimen jolla kasvatetaan pelitilin saldoa taas hieman eilisten turpakäräjien jälkeen.

Aiheeseen liittyvät uutiset