Veikkausliiga-vihjeet: HIFK – KTP

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Veikkausliigassa mennään jälleen tänään huippujännittävissä tunnelmissa sekä mestaruus- että putoamistaistelua ajatellen. Illan ehdoton herkkupala SJK-HJK alkaa jo kello 17, mutta me poimimme yhden loistavan kohteen klo 18.30 alkavista peleistä. Katseet Töölöön. 

HIFK – KTP

Valinta: Yli 2,5 maalia (1.78)

Helsinkiläiset kävivät sunnuntaina posauttamassa todellisen pommin Lahdessa, jossa se nuiji FC Lahden uskomattomalla tavalla tappavan tehokkaan hyökkäysesityksen jälkeen 0-5. Joukkueen peleissä on muutenkin viime aikoina mätetty maaleja kiitettävästi. Hyökkäyspeli on toimivassa iskussa ja laatua sillä osastolla riittää, mutta puolustus nukahtelee liian usein.

Myös sarjajumbo KTP:n kolme edellistä matsia ovat päättyneet suurinumeroistesti, kun sekä Lahti, RoPS että SJK kävivät paukuttamassa jokainen vähintään 3 maalia kotkalaisten verkkoon. Puolustus onkin ollut suurissa vaikeuksissa, mutta toisaalta hyökkäyksissä piilee vastaiskupotentiaalia.

Joukkueiden kolme edellistä keskinäistä kohtaamista ovat päättyneet yli 2,5 maalin lopputulemiin, joten tänäänkin haetaan lapulle overia kertoimella 1.78.

Aiheeseen liittyvät uutiset