Veikkausliiga: Viiden ottelun sunnuntai

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Jalkapallon Veikkausliiga tarjoaa tänään tuhdin viiden ottelun kierroksen, josta löytyy paljon mielenkiintoisia otteluita ja seurattavia asioita. Poimimme teille näistä matseista kaksi pelaamisen arvoista vihjettä.

RoPS – PK35-Vantaa

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1.88)

Klassinen asetelma. Molempien joukkueiden hyökkäykset ovat olleet kunnossa ja maalintekovoimaa löytyy, mutta ongelmat sijaitsevat puolustuslinjoissa ja koordinoidussa oman alueen puolustamisessa. RoPS otti viime keskiviikkona Cupissa tukkaan Hakalta 4-1, kun taas PK35 pöllytti Interiä vieraissa puhtaasti 0-4, joten melkoista rallia ovat joukkueiden esitykset viime aikoina olleet.

Tähän otteluun isketäänkin vetolapulle molempien joukkueiden maali luottaen PK35:n ennakkoluulottomaan vierashyökkäämiseen sekä RoPS:n maalintekovoimaan kotiyleisönsä edessä. Molempien joukkueiden maalivahtitilanne on myös elänyt loukkaantumisten ja pelikieltojen takia, joten odotusarvo maaleille on suuri.

VPS – FC Inter

Valinta: 1 Tasapeli ei vetoa (1.98)

VPS pelaa Veikkausliiga -kauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun vastaan asettuu FC Inter. Inter suoritti pelillisesti ehkäpä kuluvan kauden karmeimman pohjanoteerauksen viime torstaina Cupissa PK35:ta vastaan kotistadionillaan, kun vantaalaiset ryöpyttivät halutonta ja laiskaa turkulaisnippua 0-4. Interin pelissä ei tuolloin ollut mitään päätä eikä häntää, joten joukkueella on todellinen kasvojen pesun paikka tänään Vaasassa.

VPS puolestaan on ilahduttanut tällä kaudella rohkealla ja ennakkoluulottomalla pelityylillä, ja kovasta kauden alun vieraskiertueesta (HJK, PK35, SJK) saldona on voitto PK35:sta. Tämän päivän matsiin lähdemmekin hakemaan kotiyleisönsä edessä nälkäisen VPS:n voittoa draw no bet -tyyliin. Inter on materiaaliltaan kovempi, mutta joukkueen peli takkuilee tällä hetkellä sen verran pahasti, että Vepsua kannattaa painaa ronskisti lapulle varsin hyvällä kertoimella.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset