Veikkausliigassa hankala kolmen ottelun kierros

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Veikkausliigassa pelataan näin maanantaina kolme ottelua ja kierros on alustavasti hyvin hankalan näköinen. Ehdottomana kierroksen helmenä on tietenkin Stadin derby eli HJK:n ja HIFK:n välinen kamppailu. Myös Lahdessa ja Kotkassa pelataan tänään Veikkausliigaa.

Kotkassa KTP:n vieraaksi saapuu loistavaa kautta pelaava RoPS. Ottelu on siinä mielessä hyvin mielenkiintoinen, koska vastakkain ovat kauden huonoin kotijoukkue, sekä kauden paras vierasjoukkue. RoPS on täysin mukana vielä taistelussa Veikkausliigan voitosta ja nämä ottelut ovat pitkässä juoksussa juuri niitä mitkä täytyy voittaa. Materiaalietu puhuu RoPS:in puolesta ja tämän vuoksi painetaan rovaniemeläiset lapulle kertoimella 2,05.

Lahdessa toisistaan mittaa ottavat Fc Lahti ja SJK. Molemmat joukkueet pelasivat ensimmäisen Eurooppa liigan karsintaottelunsa edellisellä viikolla ja toinen kohtaaminen on luvassa heti tällä viikolla. Avainpelaajien lepuuttaminen lienee molemmissa joukkueissa itsestään selvyys  ja se näkyy varmasti myös ottelun maalimäärissä.

Lahti on hankala paikka vierailla ihan kenelle vaan ja vaikka SJK:n laajempi materiaali onkin varmasti vahvoilla tälläisessä ”välipelissä” en uskalla betsata suoraa voittoa kummallekkaan. Alle 2,5 maalia löytää kuitenkin omalle lapulle kertoimella 1,51.

Stadin derby oli jo ensimmäisessä kohtaamisessa loppuunmyyty ja niin on myös tänään. Ensimmäinen ottelu päättyi pistejakoon tuloksella 1-1, mutta tälläinen tulos tuskin miellyttää HJK:ta. Tänään luvassa on varmasti leipää ja sirkushuveja koko rahan edestä ja HJK laittaa homman haluamallaan tavalla jiiriin heti alkuvihellyksestä lähtien.

HJK:n voitto ei tarjoa miellyttävää kerrointa, mutta yli 2,5 maalia löytää tiensä meidän lapulle. Kerrointa kohteelle saa mukavat 1,80. Suomalaiselle jalkapallokulttuurille iso käsi, on tää pirullisen siistä!

Aiheeseen liittyvät uutiset