Veikkausliigassa jännitys tiivistyy – pelivihjeet 4.10!

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Jalkapallon Veikkausliigassa eletään jo todellisia ratkaisuhetkiä, kun sarjaa on jäljellä joukkueesta riippuen 3-4 kierrosta. Suomalaista futiskansaa hemmotellaan huippujännittävillä viimeisillä otteluilla, sillä niin mestaruus- kuin putoamistaistokin on vielä täysin auki. Tämän kirpeän syksyisen sunnuntain pelivihjeet viiden ottelun kierrokselle tulevat tässä.

FC Lahti – FC Inter

Valinta: Alle 2,5 maalia (1.80)

Lahden Kisapuistossa isketään tänään mitalitaistelun kannalta huipputärkeä ottelu, josta ei panosta puutu. Molemmilla joukkueilla on jäljellä vielä 4 ottelua, ja Inter on Lahtea 3 pistettä edellä tällä hetkellä. Kolmantena majaileva Klubi on puolestaan Interiä 3 pistettä ja Lahtea 6 pistettä edellä – tosin ottelun enemmän pelanneena.

Edellisessä kotiottelussaan Mustat Kuhnurit sulivat totaalisesti HIFK:n käsittelyssä, joten tänään joukkue tuleekin aivan varmasti tappiin asti motivoituneena näyttämään lahtelaisyleisölle todellisen tasonsa. Puolustus ei varmasti tule vuotamaan yhtä pahasti kuin IFK-ottelussa.

Ottelun panokset ovat todella kovat ja molemmat joukkueet lähtevät varmasti liikkeelle puolustuksen kautta. Kauden aiemmat keskinäiset matsit ovat päättyneet alle 2,5 maalin lopputulokseen, ja samaan uskotaan myös tänään.

VPS – HJK

Valinta: 2 (1.80)

Vaasassa pelataan niin ikään mielettömän tärkeä matsi. Klubi pystyi edellisessä ottelussaan KuPSia vastaan katkaisemaan nälkävuoden pituiseksi venyneen voitottoman putkensa, ja kampesi itsensä vielä ainakin jollakin tasolla mukaan mestaruustaisteluun.

VPS puolestaan taistelee vielä kynsin hampain putoamis- ja karsintapeikkoa vastaan. Joukkue onkin kohentanut otteitaan loppukautta kohden merkittävästi, eikä HJK:lla tule tänäänkään olemaan helppoa 3 pisteen tavoittelussa.

Pelivihjeeksi valitaan kuitenkin HJK:n voitto kertoimella 1.80. Klubi sai valtavan lastin paineitaan pois edellisessä ottelussa, ja kyseessä saattaa hyvinkin olla kuuluisa ketsuppipulloilmiö. Tasoero kääntyy selvästi Klubin hyväksi, ja joukkue tulee tekemään vielä aivan kaikkensa mestaruuden eteen.

Aiheeseen liittyvät uutiset