Veikkausliigassa kolme joukkuetta veitsi kurkulla!

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Veikkausliigan mestaruustaisto saattaa saada tänään todella merkittävän käänteen, kun pelataan kauden toiseksi viimeinen kierros. HJK, SJK ja RoPS ovat jokainen mukana taistossa ja mikäli joku joukkueista tänään häviää ja muut voittavat on se aika varmasti ulkona taistosta.

RoPS – KuPS

Valinta: Alle 2,5 maalia (1,71)

RoPS näytti vielä ennen viime kierrosta hyvin vahvalta mestarilta, mutta tappio IFK Mariehamnin vieraana tiivisti kärkeä entisestään. RoPSin mestaruusunelma elää tällä hetkellä käytännössä SJK:n harteilla, joka johtaa rovaniemeläisiä yhdellä pisteellä. Fakta on kuitenkin se, että voitto tästä on pakko tulla.

Jalkapallossa usein kun otteluun lähdetään tilanteessa jossa vain voitto kelpaa on alkuun odotettavissa hyvin varovaista peliä. Kuopiolaiset on pidettävä nollilla ja toisella puoliajalla ratkaistaan. Lopputulos tähän otteluun haiskahtaa 1-0/2-0 voitolta, joten alle 2,5 maalia lienee paras vaihtoehto päivän kamppailuun.

VPS – KTP

Valinta: VPS -0,5 (1,88)

Kiivasta on myös taistelu sarjan häntäpäässä. VPS on pykälää ylempänä putoamiskarsintapaikasta jossa tällä hetkellä majailee KTP. Eroa kahdella joukkueella on vain yksi vaivainen piste, joten illan ottelussa panokset ovat todella korkealla. Mikäli VPS onnistuu illan ottelusta ottamaan täyden pistepotin, välttää se varmuudella putoamiskarsinnan.

Vaasalaisten joukkue on selkeästi kokeneempi ja materiaaliltaan parempi. Tälläinen ottelu jossa panokset ovat korkealla näyttää tasoeron kaikista selkeimmin. Veikkausvihjeet puoltaa Vepsun voittoa ja painaa sen lapulle!

Aiheeseen liittyvät uutiset