Venäjän MM-jalkapallo alkaa kesäkuun 14. päivä ja nyt Coolbetin asiakkailla on mahdollisuus voittaa itselleen matka näihin karkeloihin! Yhteensä matkoja pääsee havittelemaan kahdentoista viikon ajan ja jokaisella viikolla palkintona on kaksi matkaa kyseisen viikon aikana kisaan osallistuneiden haviteltavaksi.

Venäjän MM-jalkapallo Venäjän MM-jalkapallo: Voita matka MM-kisoihin!

Venäjän MM-jalkapallo starttaa siis 14.6. pelattavalla Venäjän ja Saudi-Arabian välisellä ottelulla ja näihin karkeloihin on mahdollisuus voittaa liput osallistumalla viikottain vaihtuvaan kisaan. Kisaan osallistumiseksi tarvitsee ensin käydä painamassa itsensä mukaan täällä ja sen jälkeen täyttää viikottain päivittyvät kisaehdot, jotta on mukana aina kyseisen viikon kisassa.

Kuudes kisaviikko – Mobiilisovellus on julkaistu!

Tällä viikolla on tarjolla ilmaisvetoja kaikille! Coolbetin mobiilisovellus on nimittäin vihdoin julki, joten on aika juhlia. Tämän viikon MM-kisamatka jaetaan kaikkien asiakkaiden kesken, jotka lataavat Coolbetin uuden mobiilisovelluksen ja asettavat sen kautta 5 € panoksella 1X2-vedon mihin tahansa tämän viikon Päivän Peliin. Saat ladattua mobiilisovelluksen tästä!

Tämän lisäksi jokainen osallistuja palkitaan, sillä kaikki tämän viikon kampanjaan osallistuneet asiakkaat saavat 5 € ilmaisvedon Coolbetille ensi maanantaina!

Säännöt ja osallistuminen:

Näitä sääntöjä ja ehtoja sovelletaan Yleisten bonusehtojen lisäksi, ellei kampanjan kuvauksessa ole toisin mainittu.

1. Kampanja-aika 29.1. – 22.4.
2. Kampanjaan voivat osallistua suomalaiset, ruotsalaiset, norjalaiset ja virolaiset asiakkaat.
3. Vain osallistumisen vahvistamisen jälkeen lyödyt vedot lasketaan mukaan kampanjaan. Peruttuja vetoja tai vetoja, joihin on käytetty Cash Out -toimintoa, ei lasketa mukaan.
4. Uusi viikkokisa alkaa maanantaina ja päättyy sunnuntaina, ellei alkamis- ja päättymisaikaa ole erikseen mainittu.
5. Joka viikko pääpalkintona on 2 hengen matkapaketti Venäjälle jalkapallon arvokisoihin. Matkapaketti sisältää lennot Tukholmasta Nizhny Novgorodiin, kaksi yötä 3-tähden hotellissa 17. – 19.6. välisenä aikana ja 2 ottelulippua. Kampanjassa on yhteensä jaossa 24 matkapakettia ja ne jaetaan 12 voittajalle. Jos Tukholman Arlandan lentokenttä ei ole lähin kansainvälinen lentokenttäsi, hoidamme lennot Helsingistä-Arlandaan tai maksamme voittajalle matkakustannuksia 500 € asti.
6. Voittajien pelitilien tulee olla avoinna (ei suljettu) kisojen voittajien ilmoittamishetkellä.
7. Voittajien tulee suostua/antaa lupa:
a. Lyhyeen haastatteluun voiton julkaisun jälkeen;
b. Mahdolliseen haastatteluun matkan jälkeen;
c. Tarjoamaan kuvan käyttöoikeuden Coolbetin blogissa julkaistavaan tekstiin;
d. Matkalta otettujen kuvien julkaisuun.
8. Jos voittaja ei suostu yllä oleviin ehtoihin, Coolbet pidättää oikeuden valita seuraavan voittajan.
9. Coolbet pidättää oikeuden tehdä harkintansa mukaan muutoksia kampanjaan ilman erillistä ilmoitusta. Coolbet pidättää oikeuden sulkea harkintansa mukaan yksittäisiä pelaajia kampanjan ulkopuolelle.
10. Katso jokaisen viikkokisan säännöt sen omasta kohdasta.