Jääkiekko NHL

6000€ Tuplaus-potin jahtiin NHL-sinkulla!

Vihje: Arizona Coyotes Money Line Kerroin: 2.34 15.3. klo 01:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tuplaus-kilpailussa on tällä viikolla jaossa korotettu, 6000€ jackpot. Tämän metsästys aloitetaan yhdellä vedolla NHL:stä, tarjonnan ollessa hiukan kapeahko tänään.

Ottawa Senators – Arizona Coyotes

Tulevan yön ainoassa NHL-ottelussa kohtaavat Ottawa Senators ja Arizona Coyotes. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kerran, vajaat pari viikkoa sitten Gila River Arenalla. Tuolloin Kojootit nappasivat Ottawasta selkeän 8-5 voiton. Onkin erikoista, että Arizona on asetettu kertoimien perusteella selkeäksi ”underdogiksi” tulevaan otteluun.

Vastakkain on kärjistettynä NHL:n kaksi heittopussia. Arizona pitää Läntisen konferenssin viimeistä sijaa 40 pisteellä, ja Ottawa viilettää omassa konferenssissaan kolmanneksi viimeisenä. Molempien kausi tulee päättymään runkosarjaan, eli tässä kohtaa pelataan enää maineesta ja kunniasta. Ja tässä Coyotes on viime aikoina suoriutunut selvästi paremmin: viimeisestä viidestä pelistä se on voittanut peräti neljästi, ja se on onnistunut kukistamaan kovia jengejä, muun muassa Colorado Avalanchen ja Toronto Maple Leafsin. Mukaan mahtuu myös 2-9 voitto Detroit Red Wingsistä.

Ottawan suoritukset ovat olleet selkeästi ailahtelevampia. Viimeisestä viidestätoista ottelusta se on kairannut vain viisi voittoa. Omassa päässä soi aivan liikaa ja ruuti on märkää. Nämä seikat huomioiden on erikoista, että Arizonan voitosta varsinaisella peliajalla irtoaa yli kolmosen kerrointa! Lähdetään hyödyntämään tätä, ja isketään lapulle Kojoottien lopullinen voitto (sisältää jatkoajan ja rankkarit). Tästä esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimen 2.34.