Jalkapallo

AFCON: Gabon – Ghana

Vihje: Ghana Kerroin: 1.90 Alkaa: 14.1. klo 21:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Virtual Digital Services Limited on MGA:n lisensoima MGA/CRP/543/2018
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Afrikan mestaruuskilpailuissa tänään perjantaina kisapäivän viimeinen ottelu on mielenkiintoinen kohtaaminen, jossa toisistaan mittaa ottavat Gabon ja Ghana.

Gabon – Ghana

Afrikan mestaruuskilpailuissa, AFCONissa, on nähty läpi kisojen erilaista viihdettä. Pelillisesti kisat eivät ole olleet mitään juhlaa, mutta kaikenlaista muuta tapahtumaa kisoissa on kyllä riittänyt. Esimerkiksi Tunisian ja Malin välisessä kamppailussa erotuomari vihelsi pelin päättyneeksi kahdesti ennen kuin peliaika oli todellisuudessa tullut täyteen.

Perjantai-illan viimeisessä kamppailussa etua löytyy ennakkoon vahvemman Ghanan kautta. Jos Pierre-Emerick Aubameyang sekä Mario Lemina ovat myös tästä perjantai-illan kamppailusta sivussa, ei Gabon saa jalkeille yhtä laadukasta nippua, kuin Ghana.

Ghana joutui tyytymään tappioon ottelussa Marokkoa vastaan ja kun Gabonille irtosi 1-0 -voitto avausottelussa Komoreita vastaan, on Ghana tänään selkä seinää vasten. Se pystyy pelillisesti parempaan kuin avausottelussa ja materiaalietu on ehdottomasti Ghanan puolella – riippumatta siitä, ovatko Aubameyang ja Lemina lopulta pelikunnossa.

AFCONissa lisää mielenkiintoa jokaiseen otteluun tuo pelikenttien kunto. Turnauksessa ei ole kovinkaan montaa laadukasta kenttää ja tämä on näkynyt läpi turnauksen esimerkiksi maalimäärissä. Ratkaisupaikoissa pallot ovat painuneet metrejä ohi maalin, osittain johtuen kentän heikosta kunnosta.

Illan otteluun lähdetään Ghanan kelkkaan, sillä ottelun vierasjoukkueen voitosta on tarjolla järjestään yli 1.90 -tasolla olevia kertoimia. Nämä kelpaavat mukavasti peleihin.

Gabon – Ghana alkaa kello 21:00 ja ottelun on katsottavissa Viaplayn kautta.