Jalkapallo

Afrikan-mestaruuskilpailut : Angola – Burkina Faso

Vihje: BTTS(kyllä) Kerroin: 2,24 23.01 klo 22.00
Valioliiga

Afrikan-mestaruuskilpailut jatkuvat tänään klo 22:00 kun Angola saa vastaansa Burkina Fason lohkovaiheen viimeisellä kierroksella

Angola – Burkina Faso

Lohko D huipentuu tänään Angolan ja Burkina Fason kohtaamiseen. Panokset pelissä ovat isot, sillä joukkueet lähtevät otteluun tasapisteissä kahden pelatun ottelun jälkeen ja panoksena on jatkopaikka. Angola johtaa lohkoa paremman maalieron turvin, joten sille riittää tasapeli Burkina Fasoa vastaan.

Molemmat joukkueet ovat tehneet vähintään yhden maalin molemmissa pelaamissaan otteluissa. Burkina Faso lähtee otteluun kertoimien perusteella ennakkosuosikkina, mutta ottaen huomioon lohkon tilanteen, sekä Angolan hyvän vireen ja mm tasapelin Algeriaa vastaan, on BTTS oivallinen kohde otteluun, josta altavastaajalle riittää myös tasapeli ottelusta varmistaakseen suoran jatkopaikan alkulohkosta.

Kaikkiaan kuudesta maiden välisestä ottelusta ainoastaan yksi on jäänyt maaleitta, joten myös historia puoltaa tätä pelivalintaa. Burkina Faso pelasi Algerian kanssa isomaalisen tasapelin, joten maalinteko tuntuu toimivan ja samalla myös puolustus on haavoittuvainen molemmilla joukkueilla.

BTTS(kyllä) kerroin 2,24 on todellakin kokeilemisen arvoinen kohde tähän otteluun, joten se on pelivalintamme tänään.