Mestarien liiga

Ajax – Liverpool

Vihje: Alle 3,5 maalia Kerroin: 2.01 Alkaa: 21.10 klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Mestarien liigan kausi käynnistyi eilen kahdeksan ottelun voimin. Tänään pelataan taas. Ajaxin ja Liverpoolin välisestä ottelusta löytyy pelattavaa.

Overin rummutuksen vuoksi otteluun Ajax – Liverpool peleihin lähtee underia

Ajaxin ja Liverpoolin väliseen kohtaamisesta odotetaan runsasmaalista ja tätä on rummutettu huolella. Eikä siinä mitään, kummaltakin joukkueelta löytyy hyvin tulivoimaa ja Liverpoolilla on pahoja poissaoloja alakerrassa, kun sen ykkösmaalivahti Alisson ja tähtitoppari Virgil van Dijk ovat sivussa.

Kumpikin joukkue on mässäillyt alkukauden aikana kansallisissa liigoissaan maaleilla. Ajaxin viidessä pelatussa ottelussa on nähty 14 maalia (keskiarvo 2,8/ottelu) ja Liverpoolin viidessä ottelussa on tehty kammottavat 26 maalia (5,2/ottelu). Toki Poolin osalta on muistettava se, että Liverpool voitti kauden ensimmäisessä ottelussa Leedsin 4-3 ja kauden toistaiseksi ainoan tappion se koki lukemin 7-2 Aston Villalle, eli pelkästään näissä kahdessa ottelussa maaleja on tehty 16 kappaletta.

Tämä ottelu on kuitenkin vaikea nähdä niin over-painotteisena, kuin kertoimet antavat olettaa. Ajax on kotijoukkueena altavastaajan asemassa, Liverpool taas on Amsterdamissa siipirikkoisena liikenteessä.

Nordicbet tarjoaa sille skenaariolle, että ottelussa nähdään kolme tai vähemmän maalia yli kahden kerrointa ja tähän on kerrassaan pakko tarttua. Jos tämä ottelu toteutettaisiin näillä asetelmilla toistuvasti uudelleen ja uudelleen, niin yli joka toinen kerta jäätäisiin korkeintaan tuohon kolmeen kaappiin.

Kertoimissa overeita on painotettu liikaa. Niinpä peleihin ottelusta Ajax – Liverpool pääsee siis Nordicbetiltä alle 3,5 maalia kertoimella 2.01.