KHL

KHL: Ak Bars Kazan – Magnitogorsk

Vihje: Magnitogorsk Kerroin: 2,40 Alkaa: 7.10. klo 19:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Magnitogorsk on yltynyt hurjaan lentoon KHL:ssä, ja tänään joukkueen iskukyky mitataan toden teolla, kun vastaan asettuu Ak Bars Kazan.

Vierasjoukkueen roolia tänään esittävä Magnitogorsk saapuu Kazaniin 11 ottelun voittoputki takanaan – ja näistä voitoista peräti 10 viimeisintä on tullut varsinaisella peliajalla.

Voidaankin siis hyvällä syyllä väittää, että kyseessä on KHL:n tämän hetken kovakuntoisin joukkue.

Magnin on saanut todeta paremmakseen esimerkiksi niin Dynamo Moskova, CSKA Moskova, sekä Avangard Omsk kuin myös Jekaterinburg.

Huonosti ei myöskään ole pelannut kotijoukkue Ak Bars. Viimeisimmät viisi ottelua ovat kuitenkin tuoneet kaksi tappiota, ja aivan viimeisimpänä se taipui Dinamo Minskille jatkoajalla.

Magnitogorskin voitosta tarjotaan niin herkullista kerrointa, että sitä ei lähdetä ohittamaan!