KHL

KHL: Ak Bars Kazan – Nizhni Novgorod

Vihje: Ak Bars Kazan -1,5 maalia Kerroin: 1.98 Alkaa: 19.11. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

KHL:ssä Ak Bars Kazan lähtee ennakkosuosikkina kotikaukaloonsa, kun Nizhni Novgorod saapuu vierailulle. Ennakkosuosikin viitta on ihan ansaittu ja Kazanin ennakkosuosikin asema on jopa suurempi kuin kertoimet antavat olettaa.

Kotijoukkue Ak Bars Kazan ei jätä epäselvyyksiä paremmasta, Nizhni Novgorod jää pisteittä

Ak Bars Kazan lähtee suurena ennakkosuosikkina kotikaukaloonsa eikä syyttä – Nizhni Novgorodin menestys vieraskaukalossa ei ole ollut hääviä kun taas Kazan on sarjan parhaita kotijoukkueita.

Kazan löytyy itäisen konferenssin kärjestä, se on taulukossa kolmantena vaikka kerättyjä pisteitä on saman verran kuin kärjessä olevalla Traktorilla. Illan vierasjoukkueeseen matkaa on tällä hetkellä 16 pistettä, Novgorodilla tosin on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Tästä ottelusta on vaikea löytää sellaisia syitä, jotka tukisivat vierasjoukkueen voittoa. Kuuma kotijoukkue, kylmä vierasjoukkue. Tähän lisätään vielä Kazanin koti- ja materiaalietu niin paketti on valmis. Pinnacle tarjoaa Kazanin vähintään kahden maalin voitolle makoisan lähes kahden kertoimen, joka kelpaa oikein mainiosti peleihin.

Jokereiden illan otteluun vihjeen löydät täältä.