Valioliiga

Valioliiga: Arsenal – Wolves

Vihje: Wolves X2 Kerroin: 1,76 Alkaa: 29.11. klo 21:15
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Arsenal – Wolves päättää Valioliigan sunnuntai-illan. Kotijoukkue lähtee ennakkosuosikkina matsiin, mutta onko Tykkimiehille luvassa sittenkin astetta hikisempi iltapuhde?

Arsenalilla on takanaan raskas viikko, sillä vain kolme päivää sitten – eli torstaina – joukkue oli vielä Norjassa pelaamassa Moldea vastaan Eurooppa-liigaa.

On sanomattakin selvää, että moinen reissu aiheuttaa omat rajoitteensa jaksamiselle – siitäkin huolimatta, että tuloksena oli 3-0-vierasvoitto.

Wolvesin peli on ollut viimeisten kierrosten aikana kelpotasolla ja kuuteen viimeisimpään otteluun mahtuukin vain yksi tappio, joka tuli Leicesterille lukemin 1-0.

Arsenalilla puolestaan on Valioliigassa allaan 0-0-vierastasapeli Leedsiä vastaan, jota ennen se kärsi ruman 0-3-kotitappion Aston Villalle.

Mikäli Wolves on tänään hereillä, tulee se väsyneen vastustajansa kustannuksella viemään mukanaan Lontoosta ainakin yhden sarjapisteen. X2 onkin yli 1,70:n kertoimella oiva valinta lapulle.