Liiga

Liiga: Ässät – JYP

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 2,05 Alkaa: 11.11. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Ässät ja JYP ovat molemmat ajelehtimassa melkoisen ulapalla, kun katsoo joukkueiden suorittamista viimeisissä otteluissa – tai oikeastaan koko kaudella.

Ennen maaottelutaukoa JYP ehti hävitä neljä viimeisintä otteluaan, ja Ässilläkin tuli viidestä ottelusta vain yksi voittolaukausten kautta naarattu voitto.

Molempien jengien otteluissa on nähty tällä kaudella tuhottoman paljon maaleja; Ässien matseissa peräti 5,9:n keskiarvolla ja JYPinkin peleissä keskimäärin viisi per ottelu.

Ässillä on taustallaan 3-4- ja 2-5-tappiot ja JYP puolestaan poistui maaottelutauolle 1-7-, 0-4- ja 2-6-tappioiden saattelemana.

Over haiseekin ilmassa niin vahvasti, että Coolbetin yli 5,5 maalia -kohteelle tarjoama markkinoiden korkein kerroin 2,05 kelpaa lapulle!

Hyviä vaihtoehtoja löytyy myös joukkuekohtaisista overeista, ja myös pienemmät yhteismaalimäärät toiminevat varsin hienosti lapun täydennyksenä.