Liiga

Liiga: Ässät – KooKoo

Vihje: Ässät yli 2,5 maalia Kerroin: 2,75 Alkaa: 2.12. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Liigan keskiviikkoillan ainoa – ja mahdollisesti yksi viimeisimmistä Liiga-matseista tämän vuoden puolella – pelataan Porissa.

Molempien joukkueiden vire on todella kyseenalaista sorttia, sillä kumpikin on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan neljä.

Ässät on kyllä mättänyt hyvään tahtiin maaleja, mutta jos teet 4 tai 5 häkkiä, se ei riitä kantamaan hedelmää, mikäli vastustaja painaa 5 tai 6 kiekkoa oman veskarin taakse.

Porilaisten kolmeen viimeisimpään otteluun mahtuu nimittäin niin 4-5-jatkoaikatappio Kärpille kuin 5-6-jatkoaikatappio Jukureillekin.

KooKoo on asetettu illan otteluun suureksi ennakkosuosikiksi, mutta ei se tarkoita sitä, etteikö Ässät taas osuisi tolppien väliin. Ässien yli 2,5 maalia tarjoaa peräti 2,75:n kertoimen, johon tarraamme mielihyvin kiinni.

Jopa Ässien yli 1,5 maalia 1,55:n kertoimellaan on oiva kohde lapuntäytteeksi.