Liiga

Liiga: Ässät – Lukko

Vihje: Lukko Kerroin: 1,89 Alkaa: 10.4. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Satakunnan derby Ässät – Lukko värittää Liigan lauantaista iltapäivää. Ennakkosuosikin viitta on vahvasti asetettu vieraiden harteille.

Joukkueet ovat tämän Liiga-kauden aikana kohdanneet viidesti, ja noista jokaisen on vienyt nimiinsä Lukko. Raumalaisten ylivoimasta kertoo paljolti se, että näiden otteluiden maaliero on murskaava 41-9.

Siis NELJÄKYMMENTÄYKSI-YHDEKSÄN. Se on iso ero se.

Ei ole mitään syytä olettaa, että tänään olisi toinen ääni kellossa, sillä materiaalietu on niin vahvasti raumalaisjoukkueen puolella.

Lapulle kaivetaankin kohteita Lukon kautta, ja vierasvoitosta tarjottava kerroin 1,89 on ehdottomasti pelaamisen arvoinen.

Jos kuitenkin haluaa uskoa siihen, että Ässät herää toden teolla taistelemaan tämän sesongin viimeisessä Satakunnan derbyssä, on toki over-vaihtoehdotkin mainioita valintoja ottaen huomioon joukkueiden aiemmat keskinäiset maalihulinat.