Liiga

Liiga: Ässät – TPS

Vihje: TPS Kerroin: 2,10 Alkaa 20.3. kello 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Ässät ja TPS ovat viime aikoina olleet varsin eri sorttisissa vireissä, mikä kielisi vahvasti sitä, että Ässillä on edessään vaikea ilta.

Porilaisten reissu Raumalle ei sujunut perjantaina missään nimessä hyvin, sillä Satakunnan derbystä oli tuloksena ruma 2-7-tappio Lukolle. Tätä toki oli edeltänyt 1-0-voitto Tapparasta, mutta tuohon matsiin Ässät oli saapunut 10 ottelun tappioputkessa.

Saldo viimeisestä 12 ottelusta on siis 11 tappiota.

TPS puolestaan on hurjassa lennossa, mutta tälle viikolle toki sattui voittoputken keskelle tullut ”ohipeli”, kun se hävisi kotiottelun Kärpille 2-7. Korjausliike tapahtui jo eilen perjantaina, kun Pelicans kaatui 5-1.

Eiköhän perjantainen todistanut juurikin sen, että Kärpät-ottelu oli työtapaturma, ja että turkulaispoppoo on varsin vahvassa lennossa, kun kevään ratkaisupelit lähestyvät.

Lapulle lähtee TPS:n voittoa erittäin maukkaalla kertoimella.

Matsi alkaa poikkeuksellisesti vasta ”arkiaikaan”, eli kello 18:30.